Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť HP Inc. predstavila nový rad inteligentných tlačiarní navrhnutých špeciálne pre malé firmy. Nové portfólio HP OfficeJet Pro  prináša výrazne inteligentnejšie riešenia a vycibrený dizajn, nestratilo pritom nič z výkonu a spoľahlivosti typických pre tlačiarne HP. Oproti predchádzajúcej generácii sú navyše nové modely o 39% menšie2.

„HP navrhlo túto sériu špeciálne pre majiteľov malých firiem, v ktorých silách už nie je pracovať ešte tvrdšie, hoci ich k tomu neustále núti fakt, že ich financie, živobytie a duševná rovnováha sú veľmi úzko späté s ich podnikaním, uviedol Robert Šárik, produktový manažér, HP. „Podľa viac ako polovice z nich sa pri tom nezaobídu bez tlačiarne3 – teraz sme technológiu tlačiarní HP OfficeJet Pro povýšili na úroveň ich partnera, ktorý im pomôže šetriť čas a „mozgovú kapacitu“, aby sa mohli viac sústrediť na rozvoj svojho podnikania.“

Rad HP OfficeJet Pro ponúkne:

  • Úsporu času vďaka Smart Tasks
    • Zbytočné kroky pri opakovaných úlohách zmiznú vďaka tzv. Smart Tasks alebo inteligentným úlohám (súčasť aplikácie HP Smart), prvému mobilnému riešeniu v tejto triede, ktoré automatizuje skenovacie úlohy4. Používateľovi pomôže organizovať dokumenty o 50% rýchlejšie5 a umožní automatickú obojstrannú tlač a pokročilé skenovanie do cloudu, emailu aj inam iba na poklepanie a dokonca aj tvorbu editovateľných, prehľadávateľných dokumentov na telefóne alebo tlačiarni6.
  • Slobodu pohybu pri práci
    • Pri práci s dokumentmi už nikdy nemusíte sedieť prikovaní k stolu. Umožní to jednoduchá tlač, skenovanie a kopírovanie priamo z telefónu prostredníctvom HP Smart7, najlepšej mobilnej aplikácie pre tlač vo svojej triede.
  • Posilnené zabezpečenie, spoľahlivé pripojenie
    • Nový rad tlačiarní ponúkne najlepšie zabezpečenie vo svojej tiede1, ktoré používateľovi pomôže ochrániť jeho súkromie a udržať kontrolu. Bezproblémové pripojenie zaručí Wi-Fi so schopnosťou samoopravy8.
  • Udržateľnosť na prvom mieste
    • Nový hardvér je navrhnutý tak, aby minimalizoval použitie elektrickej energie, papier pochádza zo zodpovedných zdrojov a atramentové kazety sa ľahko recyklujú9.
    • Rad 9000 je vyrobený z recyklovaných tlačiarní a ďalšej elektroniky – viac ako 10 % hmotnosti použitého plastu.
  • Praktickosť v detailoch
    • Jednoduché odňatie dokumentov zo snímacej plochy skenera zaručí výsuvné sklo (iba pri rade 9000).
    • Nový inteligentný výstupný zásobník s kapacitou 250 listov zabraňuje vysypaniu papiera, ak je plný (len séria 9025).

Viac informácií o rade tlačiarní HP OfficeJet Pro sa dozviete tu. Fotografie a všetky ďalšie podklady nájdete tu.

V lete pribudnú aj nové laserové tlačiarne

HP predstavilo tiež najnovšie portfólio laserových tlačiarní vrátane radov HP Laser, HP Laser MFP, HP Color Laser a HP Color Laser MFP, najmenšie farebné laserové tlačiarne vo svojej triede na svete. Tlačiarne HP Laser 100, HP Laser MFP 130, HP Color Laser 150 a HP Color Laser MFP 170 budú v Slovenskej republike dostupné od 1. júla.

Táto nová séria tlačiarní predstavuje dostupné tlačové riešenia, ktoré sa skvele prispôsobia pracovnému štýlu malých firiem. Navrhnuté boli pre bezproblémovú tlač, ktorá zlepší produktivitu a efektivitu a zaneprázdneným podnikateľom ušetrí cenný čas.

Cena a dostupnosť

Rad HP OfficeJet Pro (9010 a 9020) bude už od mája dostupný u partnerov HP od 175 eur.

Model HP OfficeJet Pro 8013 bude u partnerov HP dostupný od júla, od 97 eur.

Model HP OfficeJet Pro 8023 bude u partnerov HP dostupný od júna, od 117 eur.

Značky: