Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Herné slúchadlá s mikrofónom HPS300 značky Zalman patria medzi najpredávanejšie headsety na slovenskom trhu.

Vysokú obľubu medzi hráčmi počítačových hier si tieto slúchadlá s mikrofónom získali svoju cenou, ktorá je v tejto kategórii neprekonateľná.

O vysokú kvalitu zvuku sa starajú 50mm reproduktory s vylepšeným podaním basov. Slúchadlá účinne eliminujú okolitý hluk a poskytujú nerušené počúvanie hudby, či plnú koncentráciu pri hraní hier. Poloha mikrofónu tohto setu sa ľahko nastavuje plne podľa potrieb používateľa, mikrofón minimalizuje okolitý šum a prenáša kvalitný a čistý zvuk. Dizajn slúchadiel poskytuje pohodlné používanie s možnosťou nastavenia veľkosti hlavového mosta. Kábel je dostatočne dlhý (2 metre), a počítač tak nemusí byť v blízkosti používateľa. Ovládanie hlasitosti je umiestnené priamo na kábli. Slúchadlá nájdu využitie nielen pri hraní hier, ale aj pri počúvaní hudby, štúdiu či videochate.

Od uvedenia headsetu HPS300 na slovenský trh koncom roku 2014 bolo predané viac než 15 000 kusov a tieto slúchadlá sa stali etalónom pomeru cena/výkon, s ktorými sa porovnávajú iné značky v tejto cenovej kategórii.

Technické údaje ZM HPS300

Frekvenčný rozsah:  20 – 20 000 Hz

Citlivosť slúchadiel:  110 dB ± 3 dB

Citlivosť mikrofónu: – 54 ± 3 dB

Impedancia: 32 Ω ± 15 %

Max výkon: 30 mW

Dĺžka kábla: 2 m ± 10 %

Konektor: 3,5mm Jack

Cena a dostupnosť:

Headset ZM HPS300 je dostupný prostredníctvom siete internetových obchodov a špecializovaných predajní.  Doporučená koncová cena je 11 EUR vrátane DPH.