Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Hra Gears of War 4, ktorá je exkluzívne dostupná pre Xbox One a počítače s Windows 10, píše novú kapitolu jednej z najúspešnejších herných sérií v histórii.

Kritici sa už pustili do Gears of War 4, ktorá sa odohráva 25 rokov po udalostiach Gears of War 3, a povedali o nej: „jedna z najlepšie vyzerajúcich hier pre Xbox One“ a „vyzerá úžasne v 4K“.

Pozrite si upútavku z Gears of War 4 vydanú pri príležitosti vydania hry:

„Gears of War 4 je zavŕšením úžasnej cesty plnej vášne a nadšenia a takmer trojročného úsilia nášho tímu,“ povedal Rod Fergusson, šéf štúdia The Coalition. „Či už patríte medzi fanúšikov od vydania prvej časti alebo ste ešte žiadnu Gears of War hru predtým nehrali, Gears of War 4 je skvelou príležitosťou pre ponorenie sa do série, u ktorej začíname písať novú kapitolu.“

Gears of War 4 nabáda hráčov, aby nikdy nebojovali sami na Xbox One a počítačoch s Windows 10 prostredníctvom cross-play s podporou všetkých herných režimov (kampaň, Horde a Co-op Versus) a v privátnych zápasoch aj v režime Multiplayer Versus. Gears of War 4 je hrou z programu Xbox Play Anywhere; jedným digitálnym nákupom tak získate obe verzie a môžete medzi nimi voľne prepínať, keďže postup hrou, Gamerscore a Achievementy sa ukladajú a sú dostupné prostredníctvom Xbox Live. Či už preferujete boje s nepriateľmi Swarm v kooperácii, boj o holý život v novom režime Horde 3.0 alebo si chcete overiť vaše schopnosti vo frenetickej hre viacerých hráčov v zápasoch, ktoré bežia pri snímkovaní 60 fps, Gears of War 4 je ideálnou hrou na hranie s priateľmi.

A to je iba začiatok. Po dnešnej premiére budeme pokračovať v pridávaní nového obsahu a obmieňaní nových máp v playlistoch každý mesiac (celkovo ide o 24 DLC máp), takže si užijete pravidelný prísun čerstvého a zaujímavého obsahu.

Ak ste si ešte nezakúpili hru Gears of War 4, urobte tak u svojho obľúbeného predajcu alebo prostredníctvom obchodu Windows Store. A počas blížiacich sa sviatkov nikdy nebudete bojovať sami ani s novým hardvérom, akým je napríklad balenie konzoly Xbox One S Gears of War 4 Limited Edition a bezdrôtovými ovládačmi Xbox Elite Wireless Controller – Gears of War 4 Limited Edition, Xbox Wireless Controller – Gears of War 4 Crimson Omen Limited Edition a Xbox Wireless Controller – Gears of War 4 JD Fenix Limited Edition.

Značky: