Sťahovať môžete do 5. mája 2020.

Sony oznámilo iniciatívu Hrajte sa doma, v rámci ktorej rozdáva dve skvelé hry pre PlayStation 4 zadarmo. Konkrétne ide o tituly Uncharted: The Nathan Drake Collection a Journey. Hry si môžete stiahnuť bezplatne až do 5. mája 2020.

Uncharted: The Nathan Drake Collection je kolekcia prvých troch hier zo série Uncharted, ktoré sú vylepšené pre konzolu PlayStation 4. Ak ste doteraz Uncharted nehrali, vedzte, že ide o hry od vývojárov, ktorí nám v minulosti priniesli príbehy Crasha Bandicoota. Nie je teda náhoda, že aj Uncharted patrí k zlatému fondu konzoly PlayStation.

Journey je nezávislá hra, ktorá ponúka veľmi špecifický – až umelecký herný zážitok. Aj v tomto prípade tvrdíme, že ide o hru, ktorá patrí k tomu najzaujímavejšiemu, čo si môžete na konzole PlayStation 4 zahrať.

Hry môžete sťahovať z obchodu PlayStation Store, TU. Hry vám po bezplatnom zakúpení ostatnú vo vašom účte, takže si ich môžete kedykoľvek v budúcnosti zahrať.

Zdroj: Sony

Prečítajte si aj:

PlayStation 5 a Xbox Series X: Toto sú oficiálne technické špecifikácie

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit