Vlajková loď spoločnosti HTC dostane dodatočné vylepšenia.

HTC U11 je výborný telefón, ktorý nás počas testovania príjemne prekvapil. Z doterajších vlajkových lodí ponúka najpraktickejší dizajn a špičkovú výbavu vrátane reproduktorov a fotoaparátu, ktoré sa radia k absolútnej špičke na trhu.

Počas testovania HTC U11 sme našli minimum nedostatkov a tak sme kritizovali skôr menšie veci, ktoré môžu vadiť určitej skupine používateľov. Sem patrí napr. absencia režimu nahrávania videa pri 60 fps – U11 aktuálne podporuje iba 30 fps alebo 120 fps v režime spomaleného videa a niekomu môže režim 60 fps naozaj chýbať. HTC však plánuje tento nedostatok odstrániť, režim nahrávania videa pri 60 fps pridá počas najbližších týždňov.

HTC taktiež vylepší Bluetooth konektivitu z verzie 4.2 na 5.0. Softvérové vylepšenie technológie Bluetooth bude dostupné s aktualizáciou na Android 8.0. Bluetooth 5.0 v porovnaní s verziou 4.2 umožňuje rýchlejšie dátové prenosy. HTC U11 však nebude podporovať ďalšiu výhodu tejto technológie vo verzii 5.0, ktorou je podpora prenosu dát na väčšiu vzdialenosť.

Zdroj: HTC

Prečítajte si aj:

Recenzia HTC U11: HTC zaujalo. A nielen tým, že tento telefón budete radi stískať

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit