Na trh bude uvedený už onedlho.

Údajne sa tak stane už v apríli tohto roka, na čo sa veľmi tešíme. Po stiahnutí sa z trhu zostala po tejto značke vo vlajkovom segmente citeľná diera. Počas ostatných rokov sme tak mohli v podaní HTC vidieť iba niekoľko smartfónov nižšej triedy, ktoré boli uvedené na vybraných trhoch.

Aj keď zatiaľ nemáme v rukách oficiálne potvrdenie tejto akcie, zdá sa, že HTC sa pripravuje na uvedenie vlajkového smartfónu s Androidom. Na základe správy z portálu GSMArena sa dozvedáme, že táto informácia bola vypustená generálnym riaditeľom HTC Vive Asia-Pacific Charlesom Huangom počas výstavy MWC v Barcelone. 

Pokiaľ sa však pozrieme do minulosti, tak zistíme, že spoločnosť HTC už 4 roky nepredstavila žiadny vlajkový telefón. Naposledy nás zaujala v roku 2018 modelom HTC U12+, čo je už poriadny kúsok histórie.

HTC U12+

Pripravovaná vlajková loď spoločnosti HTC bude zameraná na VR a AR s integráciou do open-source platformy HTC Viveverse. Aj na základe tejto integrácie môžeme predpokladať, že pôjde o skutočne výkonné, a teda aj vlajkové zariadenie.

Bude teda veľmi zaujímavé sledovať, s čím HTC príde tento rok, keďže spoločnosť v roku 2018 predala veľký podiel mobilnej divízie spoločnosti Google.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.