Bude nimi cieliť na mladých používateľov.

Smartfóny Huawei Nova spadajú do strednej triedy a ponúkajú atraktívny pomer cena/výbava. Novinka Huawei nova 5T je toho príkladom, predáva sa už aj na Slovensku. Najnovšie správy portálu HuaweiCentral napovedajú, že čínsky výrobca chce túto značku posilniť a pod jej menom bude predávať aj ďalšie zariadenia.

Dostupné informácie zo sociálnej siete Weibo napovedajú, že Huawei chce pod značkou Nova uviesť nové inteligentné hodinky, slúchadlá, reproduktory a ďalšie inteligentné zariadenia. V Číne je napríklad k dispozícii reproduktor Nova mini.

Tieto špekulácie potvrdzuje aj nová ochranná známka Huawei NovaBuds, ktorú si čínsky výrobca zaregistroval 24. decembra 2019. Dá sa predpokladať, že slúchadlá NovaBuds budú cenovo dostupnejšie ako FreeBuds a budú tak určené najmä mladým používateľom, pre ktorých je prvoradá cena zariadenia a cena/výbava – rovnako, ako je tomu aj v prípade telefónov Huawei Nova.

Zdroj: HuaweiCentral 

Prečítajte si aj:

Huawei nova 5T: 5 dôvodov, prečo sme si obľúbili nový smartfón od Huawei

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit