Zatiaľ nie je známe, či budú v predaji aj na Slovensku.

Nové bezdrôtové slúchadlá Huawei FreeLace ponúkajú prémiový dizajn, možnosť inteligentného prepojenia, ale aj kvalitný zvuk a dlhú výdrž batérie. Takisto umožňujú intuitívne pripojenie k smartfónom Huawei prostredníctvom funkcie Huawei HiPair.

V praxi to funguje tak, že jednorazovo pripojíte USB-C konektor, ktorý je zabudovaný vo vnútri slúchadiel, k akémukoľvek Huawei smartfónu s EMUI 9.1. Obe zariadenia sa ľahko spárujú pomocou Huawei HiPair a následne fungujú prepojené prostredníctvom Bluetooth.

Slúchadlá je možné pripojiť aj k akémukoľvek smartfónu, tabletu alebo notebooku. Umožňujú skutočne rýchle nabíjanie – iba päťminútové napájanie slúchadiel zaistí štyri hodiny plynulého prehrávania hudby. Huawei FreeLace sú vybavené batériou s kapacitou 1200 mAh, ktorá sa postará až o 18 hodín počúvania hudby, 13 hodín hovoru alebo 12 dní v pohotovostnom režime na jediné nabitie.

Huawei FreeLace budú v predaji v niekoľkých farebných prevedeniach – Graphite Black, Amber Sunrise, Emerald Green a Moonlight Silver. Na Slovensku sa o ich dostupnosti spoločnosť Huawei zatiaľ nerozhodla, ale ich predaj nevylučuje. Európska cena bola stanovená na 99 eur.

Slúchadlá FreeLace je možné rýchlo spárovať a takisto aj nabíjať pripojením cez USB-C konektor

Zdroj: Huawei

Prečítajte si aj:

Inteligentné hodinky Huawei Watch GT sa čoskoro začnú predávať v nových farbách a veľkostiach

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit