Ide o prvý smartfón typu AG (AppGallery), nazvaný podľa Huawei obchodu s mobilnými aplikáciami.

Aktuálna vlajková loď Huawei je v slovenskom predaji výhradne v sieti obchodov PLANEO Elektro. Predaj prebieha formou osobného predstavenia produktu na zákazníkom vybranej pobočke. Rezerváciu termínu je možné vykonať online na stránke predajcu, TU.

Každý zákazník pri nákupe dostane špeciálny servis od odborníka spoločnosti Huawei, ktorý bude prítomný priamo v predajni, odpovie na všetky prípadné otázky a pomôže s prvotným zapnutím smartfónu a inštaláciou aplikácií.

Záujemcovia si môžu smartfón zakúpiť aj bez nutnosti online rezervácie. Táto možnosť je k dispozícii iba v 5 predajniach PLANEO Elektro: Bratislava – Rača, Prešov – OC Eperia, Nové Zámky – Aquario, Žilina – Mirage a v Banskej Bystrici.

Huawei Mate 30 Pro je dostupný v striebornej verzii (Space Silver) s 8 GB RAM/ 256 GB úložiskom za cenu 999 eur. K nákupu dostane zákazník aj bezdrôtové slúchadlá Freebuds 3, bezdrôtovú nabíjačku CP60 Wireless Charger a kryt.

Pokiaľ sa nový majiteľ tohto modelu po 14 dňoch používania zúčastní prieskumu a vyplní formulár pre Huawei, ako bonus dostane hodinky Watch GT 2 46 mm v hodnote 249 eur. Táto ponuka platí od 10. februára do 31. marca alebo do vyčerpania zásob.

Zákazník navyše pri kúpe získava aj 6-mesačnú záruku na opravu prednej alebo zadnej časti zariadenia. Uplatnenie tejto záruky je možné iba 1-krát.

Zdroj: Huawei

Prečítajte si aj:

Vyskúšali sme Huawei Mate 30 Pro: Tieto technologické vylepšenia prináša (VIDEO TOUCHIT)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit