Na konferencii môže byť predstavených viacero zaujímavých noviniek.

Generálny riaditeľ Huawei Richard Yu pre sociálnu sieť Weibo uviedol, že spoločnosť predstaví nové produkty série Mate na konferencii, ktorá sa bude konať v čínskom Šanghaji už 25. novembra. Yu neprezradil, čo presne bude na pripravovanej akcii predstavené, ale s najväčšou pravdepodobnosťou spoznáme aj nový tablet MatePad Pro.

zdroj: PlayFulDroid

Spoločnosť Huawei zatiaľ oficiálne nezverejnila žiadne podrobnosti o MatePad Pro, ale vďaka uniknutým obrázkom vieme, že sa tablet bude môcť pochváliť tenkými rámikmi a selfie kamerou, ktorá bude vsadená do diery veľkého displeja.

Tablet bude tiež vybavený dotykovým perom a podporou magnetickej klávesnice. Na zadnej strane sa bude nachádzať duálny fotoaparát a LED blesk. Tablet nedávno prešiel certifikáciou 3C a webová stránka čínskeho certifikačného úradu odhalila aj podporu pre 40 W rýchle nabíjanie.

Huawei MatePad Pro by mal poskytovať aj vysoký výkon vďaka čipsetu Kirin 990 a 8 GB pamäte RAM. Na výber budú minimálne štyri farebné prevedenia – biele, čierne, zelené a oranžové. Huawei môže 25. novembra tiež predstaviť klasickú verziu tabletu, na čo si budeme musieť počkať, aby sme získali ďalšie informácie.

Spoločnosť Honor o deň neskôr takisto predstaví veľmi zaujímavé novinky na svojej vlastnej konferencii. Viac informácii nájdete na tomto odkaze.

Zdroj a obrázky: PlayFulDroid

Prečítajte si aj:

Xiaomi pripravuje vlastné „véčko“ s flexibilným displejom po vzore novej motoroly razr

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.