Novinka od Huawei láka veľkým displejom, rýchlym nabíjaním a 108 Mpx hlavným fotoaparátom.

Huawei nova 9 SE je najnovší smartfón od Huawei, ktorý je v predaji už aj na Slovensku. Telefón sa predáva za atraktívnych 349 eur a za túto cenu ponúka viacero praktických funkcií, ktoré ocení (nielen) mladá generácia.

Huawei nova 9 SEZdroj: Samuel Hindy / TOUCHIT
Huawei nova 9 SE

Veľký displej a moderný dizajn

Huawei nova 9 SE ponúka výborný používateľský zážitok. Stará sa oň 6,78-palcový displej, na ktorom výborne vyniknú sociálne siete, videá, ale aj webové stránky a hry. Zážitok z používania zlepšuje 90 Hz obnovovacia frekvencia, vďaka ktorej je používanie telefónu vizuálne plynulejšie.

Nova 9 SE nesklame ani zadnou stranou a platí to najmä pre farebnú verziu Crystal Blue. Tá hrá viacerými odleskami a skrýva v sebe odtiene modrej, zelenej aj ružovej farby. Vďaka tomu vyniká v zástupe mnohých fádnych telefónov.

Huawei nova 9 SEZdroj: Samuel Hindy / TOUCHIT
Huawei nova 9 SE

108 Mpx fotoaparát pre skvelé fotky

Huawei vždy patril medzi lídrov mobilnej fotografie a dokazuje to aj v prípade novinky nova 9 SE. Do segmentu 350-eurových telefónov prináša špičkový 108 Mpx hlavný fotoaparát v kombinácii so svojim dlhoročným know-how. Huawei nova 9 SE vďaka tomu patrí medzi najlepšie fotiace smartfóny vo svojej cenovej kategórii.

Huawei nova 9 SEZdroj: Samuel Hindy / TOUCHIT
Huawei nova 9 SE

Nástroje pre vlogerov

Smartfón je navrhnutý na fotenie a aj na záznam videa a tvorbu vlogov. Na tento účel je určený špeciálny režim, ktorý umožňuje zaznamenávať video predným a zadným fotoaparátom súčasne. Vďaka tomu sa môžete s celým svetom pochváliť štýlovými videami, ktoré zachytávajú vás a aj to, čo vidíte. Ideálna výbava pre cestovateľov.

Novinka ponúka 128 GB úložisko, takže priestoru na vaše videá a fotky budete mať viac než dosť. S ich spracovaním vám pomôže zabudovaná aplikácia Klip Petal, pomocou ktorej môžete pohodlne strihať videá priamo v telefóne.

Huawei nova 9 SEZdroj: Samuel Hindy / TOUCHIT
Huawei nova 9 SE

Veľká batéria, super-rýchle nabíjanie

Huawei nova 9 SE disponuje 4000 mAh batériou. Tá zabezpečuje dlhú výdrž aj počas náročného používania. A pokiaľ telefón vyšťavíte, bez energie dlho nebudete. 66 W super-rýchle nabíjanie ho nabije na 60 % už za 15 minút, resp. na 100 % za 36 minút.

Či už máte radi vlogovanie, fotografovanie alebo hranie hier, nova 9 SE je navrhnutá tak, aby ste si užili život naplno. Poskytuje všetky prémiové funkcie, ktoré potrebujete, v štýlovom tele s lesklým zaobleným chrbtom a hladkým displejom.

Huawei nova 9 SEZdroj: Samuel Hindy / TOUCHIT
Huawei nova 9 SE

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Huawei.

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit