Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Huawei sa rozhodol odmeniť svojich verných zákazníkov.

Používatelia, ktorí boli registrovaní do Huawei ID pred 21. októbrom 2021, dostanú pri kúpe nového smartfónu Huawei nova 9 zadarmo ročné poistenie displeja.

Ako získať poistenie displeja?

Ak ste sa zaregistrovali svoje Huawei ID do 21. októbra, stačí si otvoriť aplikáciu My Huawei a po prihlásení do Huawei ID kliknúť na banner, ponúkajúci poistenie zadarmo. Pre úspešné požiadanie je dôležité mať nainštalovanú najnovšiu verziu aplikácie My Huawei. Akcia bude trvať do konca tohto roka.

Huawei nova 9 – smartfón inšpirovaný vašim štýlom

Už od uvedenia prvých modelov radu Huawei nova v roku 2016 predstavuje táto séria smartfónov tie najmodernejšie technológie, ktoré Huawei ponúka, pričom dôraz kladie aj na štýlový dizajn. Huawei nedávno predstavil nového člena tejto série – smartfón nova 9 – ktorý je stelesnením týchto inovácií. Inšpiráciou pre vývojárov Huawei pri navrhovaní nového smartfónu bol samotný zákazník. Môžete sa spoľahnúť na veľkú batériu s ultrarýchlym nabíjaním, jemný displej, vždy dostatočný výkon a štvoritý fotoaparát, ktorý je pripravený zachytiť každú situáciu bez ohľadu na svetelné podmienky. Nova 9 je osobný asistent určený pre ľudí, ktorí žijú podľa aktuálnych trendov, sú kreatívni a aktívni po celý deň. 

Značky: