P40 Pro bude mať 5 fotoaparátov vzadu.

Internetom kolujú ďalšie informácie, týkajúce sa pripravovanej vlajkovej lode P40 Pro. Na portáli ithome sa objavila fotografia údajného zadného fotoaparátu pripravovaného smartfónu. A webom weibo koluje fotografia predného panelu.

Ťažko povedať, či je fotografia zadného fotoaparátu pravdivá. Očakáva sa však, že P40 Pro bude mať vo výbave až 5 zadných fotoaparátov – 64Mpx fotoaparát so senzorom Sony IMX686, 20 Mpx ultraširokouhlý fotoaparát, 12 Mpx teleobjektív s 10× optickým zoomom, makro fotoaparátu a ToF senzor. Či budú mať fotoaparáty taký dizajn, ako môžete vidieť na titulnej fotografii k tomuto článku, však napovie až čas.

Huawei P40 Pro bude mať tiež displej bez výrezu. Selfie fotoaparát alebo fotoaparáty budú zabudované priamo pod displejom, prípadne čínsky výrobca využije vysúvací predný fotoaparát. Očakávame však prvú menovanú možnosť.

V súvislosti s pripravovanou vlajkovou loďou sa objavili tiež informácie o použití grafénovej batérie. Tá by umožnila zakomponovať vyššiu kapacitu batérie do menších rozmerov a tiež zrýchliť nabíjanie. Zástupcovia spoločnosti Huawei však potvrdili, že P40 Pro túto technológiu nebude využívať.

Huawei P40 Pro predný panel

Huawei P40 Pro predný panel. Zdroj: weibo

Zdroj: ithome, weibo

Prečítajte si aj:

Huawei chce byť kráľom zoomu: P40 dostane 5× optické priblíženie, P40 Pro ponúkne rekordný zoom

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit