Iba pred pár dňami sme mohli vidieť kruhový dizajn fotoaparátov, ktorý vyzeral pomerne originálne.

Tento dizajnový prvok pritom zdieľali obidva modely – Huawei P50 a P50 Pro. Vyobrazené kruhy však zostali prázdne. Aktuálne leaker HoilNDI zverejnil nové vykreslenia modelu Huawei P50 Pro+ a odhaľuje detailný pohľad na objektívy, ktoré sa nachádzajú v spomínaných kruhových zoskupeniach. Pohľad dovnútra je vskutku netradičný. Zostava piatich fotoaparátov je rozdelená do dvoch kruhov, pričom horný kruh ukrýva fotoaparát s periskopom a menším objektívom. Kruh nižšie je bohatší. V ňom sa nachádzajú tri fotoaparáty a ďalší senzor (ToF?). 

Tieto vykreslenia však nemusia byť stopercentne presné. Minulý mesiac ten istý leaker zverejnil celkom odlišné rozloženie pre zadný fotoaparát modelu P50 Pro+. Aj keď sú vykreslenia založené na skutočných informáciách, výrobca zvyčajne vyskúša rôzne prototypy predtým, ako vydá finálnu verziu. Do uvedenia série P50 ostáva ešte pomerne veľa času. Marcový termín sa pravdepodobne nestihne aj z dôvodu, že sankcie voči spoločnosti Huawei neboli zmiernené. V konečnom dôsledku to spôsobilo oddialenie predstavenia aj zníženie výrobných kapacít.

Neexistujú žiadne potvrdené informácie o dátume predstavenia modelov série P50. Najnovšia sa však povráva, že nové vlajkové lode budú predstavené v máji.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Prečo som si vybral Galaxy? Prepojenie s Windows, OneDrive a SmartSwitch

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.