Odloženie predstavenia série Huawei P70 vyvoláva vo fanúšikoch ešte väčšiu zvedavosť.

Modelový rad Huawei P70 mal prísť na trh už v marci. Významným dátumom mal byť 23. marec, kedy podľa predchádzajúcich únikov mal výrobca spustiť predpredaj týchto modelov. Predstavenie sa však odložilo na neurčito, pričom výrobca sa k tomu v žiadnom smere nevyjadril. Podľa posledných únikov sa však napriek odloženiu predstavenia odhalenie veľkých noviniek na rok 2024 blíži. Séria Huawei P70 môže prísť už v apríli.

Celá séria smartfónov má pozostávať z troch telefónov. Huawei P70, P70 Pro a P70 Art zavítajú na čínsky trh, no očakávania sú spojené aj s globálnym predstavením telefónov. Minimálne jeden telefón zo série by mal prísť aj do Európy, pričom by sa zrejme zopakoval rovnaký scenár ako minulý rok. Vtedy do Európy prišiel Huawei P60 Pro.

Séria Huawei P70 možno príde v apríli

Práce na sérii Huawei P70 majú byť v poslednom štádiu. Odloženie predstavenia naznačuje, že výrobca dolaďuje len posledné detaily, no telefóny by mali byť takmer pripravené na predstavenie. Na internete sa okrem iného objavuje aj množstvo únikov ich výbavy a tiež snímky, ktoré potvrdzujú dizajn modelov.

Vyzerá to teda tak, že Huawei si na predstavenie svojich telefónov vyberie mesiac apríl, kedy ukáže hneď trojicu modelov zo série P70. Podľa posledných informácií by mali telefóny bežať na čipsete Kirin 9000S, čím by sa z nich mohli stať výkonné vlajkové lode. Okrem toho sa očakáva, že pôjde o prémiové fotomobily, ktoré sa opäť umiestnia na popredných priečkach rebríčku DxOMark. Predbehnúť by mohli dokonca aj aktuálneho víťaza tohto rebríčka, ktorým je HONOR Magic6 Pro.

Výhodou telefónov by mala byť aj možnosť využitia satelitnej komunikácie. Tu však nie je jasné, či Huawei nesprístupní túto funkciu len pre vybrané trhy, resp. nepovolí ju len v Číne. Informácie o blížiacom sa predstavení priniesol insider spoločnosti, ktorý rovnako potvrdil, že výrobca má so sériou Huawei P70 veľké plány najmä v oblasti predaja.

Zdroj: xiaomiui.net

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.