Firmy potrebujú, aby ich zamestnanci pracovali efektívne. Huawei prichádza s inteligentnou službou Super Device (Zariadenie+). Má umožniť prepojiť viacero zariadení do jediného rozhrania a ľahko medzi nimi zdieľať obsah aj funkcie.

Ľahšia práca

Ľudia dnes nepoužívajú iba jediné zariadenie, ale používať ich vzájomne, nebolo to jednoduché. Stačí si predstaviť bežný pracovný deň. Ráno otvoríte notebook, odpíšete na e-maily a začnete sa pripravovať na popoludňajšie stretnutie. Medzitým na telefóne komunikujete s klientmi, pri tom máte na ušiach bezdrôtové slúchadlá a na tablete si píšete poznámky. Neskôr potrebujete poznámky z tabletu a ďalší súbor z telefónu presunúť do počítača. Nakoniec ešte premietnete pripravenú prezentáciu na smart televízore. Toto môže byť pekný zmätok.

Zariadenie+ má umožniť všetok svoj obsah vytvárať, zdieľať, prezerať na jednom mieste alebo napríklad využívať funkciu jedného zariadenia na displeji iného. Huawei prichádza s riešením pre svoje zariadenia.

Všetko pekne na jednom mieste

Super Device, alebo Zariadenie+, je priestor na prepojenie zariadenia Huawei, a to ako v rámci obsahu, funkcií a aplikácií. Rozhranie na pripojenie medzi zariadeniami je intuitívne – aktuálne používané zariadenie sa zobrazuje uprostred, pričom ostatné dostupné zariadenia ho „obklopujú“. Potom stačí “pretiahnuť” ikonu okolitého zariadenia do stredu a tým sa nadviaže spojenie.

Len čo svoj MateBook spárujete s kompatibilným smartfónom Huawei, Super Device vám umožní na počítači otvoriť až tri mobilné aplikácie. Takto môžete ľahko zdieľať súbory a obrazovku na displeji notebooku. Prostredníctvom zdieľania môžete navyše aplikácie ovládať myšou a klávesnicou notebooku. Rýchlo tak zvládnete odpovedať na správy a e-maily bez toho, aby ste museli otvárať telefón. Funkcia AI Search vám zase umožní prezerať a vyhľadávať súbory naprieč všetkými pripojenými zariadeniami.

Základom je počítač

Začať využívať výhody Super Device (Zariadenie+) môžete už dnes, stačí používať zariadenie Huawei. V prípade notebookov môžete vyberať z čerstvých noviniek.

Prvou je prémiový MateBook X Pro s elegantným vzhľadom a 14,2-palcovou dotykovou obrazovkou. Vnútri sa skrýva vysoký výkon, príjemné pracovné prostredie, schopnosť rýchleho 90 W Super Charge nabíjania a rozlíšenia v 3,1K.

Huawei MateBook X Pro
Huawei MateBook X Pro

Variantom strednej triedy je nový MateBook D 16. Ten zaujme 16-palcovým FullView displejom, 1080p kamerou a mikrofónom s aktívnym potlačením šumu pre kvalitné pripojenie na vaše online schôdzky či ľahkým kovovým telom.

Zdroje: Huawei

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.