Spoločnosť Huawei už akceptuje predobjednávky na modely zo série Huawei P70.

Séria smartfónov z triedy vlajkových lodí Huawei P70 je zatiaľ obrovským tajomstvom. Zatiaľ čo to ešte pred pár týždňami vyzerali tak, že ich predstavenie prebehne ešte v marci, teraz nepoznáme ani orientačný dátum ich uvedenia na trh. Oficiálna tlačová konferencia, ktorá mala sprevádzať odhalenie telefónov bola zrušená a novinky tak budú oznámené pravdepodobne len v rámci tlačovej správy.

Aj pri neistote ohľadom predstavenia telefónov sa však objavujú rôzne úniky, ktoré informujú o tom, v akom štádiu aktuálne spoločnosť je. Podľa našich informácií tak mal Huawei spustiť predobjednávky, resp. rezervácie telefónov v Číne a umožnil fanúšikom zložiť depozit na telefóny vo výške 1000 yuanov.

Séria Huawei P70 je už v predobjednávkach

Ako informujú čínske médiá, spoločnosť Huawei už akceptuje predobjednávky na smartfóny z novej série vlajkových lodí. Jeden z manažérov predajne, ktorá má ponúkať aj modely zo série Huawei P70 uviedol, že je u nich možné zložiť depozit na smartfóny vo výške 1000 yuanov, čo je približne 130 eur. Druhý predajca zasa uvádza, že je možné predobjednať si smartfóny z tejto série aj bez zaplatenia depozitu pri splnení podmienok.

Ochranný obal modelu Huawei P70Zdroj: xiaomiui.net
Ochranný obal modelu Huawei P70

Zdá sa teda, že čínsky Huawei sa už pripravuje na uvedenie smartfónov na trh. Zatiaľ však o predobjednávkach série Huawei P70 nevydal žiadne oficiálne informácie a fanúšikovia tak môžu len čakať. Predstavenie série smartfónov by malo prebehnúť v tichosti len v rámci oznámenia rovnako, ako sa to stalo aj pri modeloch zo série Huawei Mate 60.

Zaujímavou správou však je, že posledné informácie od predajcov z Číny poukazujú len na trojicu smartfónov. Niektoré úniky pritom vraveli o existencii štyroch modelov, konkrétne Huawei P70, P70 Pro, P70 Pro+ a P70 Art. Posledné informácie však neodkazujú na model P70 Pro+, ktorý by sa nakoniec na trhu objaviť vôbec nemusel.

Zdroj: xiaomiui.net

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.