Zapojiť sa môžete na webe huafan.cz.

26. marca 2019 sa v Paríži uskutoční tlačová konferencia spoločnosti Huawei, na ktorej uvidíme jedny z najočakávanejších telefónov tohto roku – modely Huawei P30. A Huawei pri tejto príležitosti pripravil súťaž, v rámci ktorej sa na tlačovú konferenciu zoberie aj dvoch fanúšikov.

Ak sa chcete do súťaže zapojiť aj vy, treba sa zaregistrovať na webe Huafan.cz, prípadne sa prihlásiť, ak už účet máte. Následne je potrebné odpovedať na otázku: Prečo by sme mali vybrať práve vás ako účastníka výletu na predstavenie modelov série Huawei P30? Odpovedať môžete pridaním komentára do diskusie na tomto odkaze.

Zo všetkých komentárov vo vlákne vyberie Huawei jeden víťazný príspevok, ktorého autor na položenú otázku odpovedal najoriginálnejším spôsobom. Druhý výherca bude zvolený najvyšším počtom hlasov návštevníkov fóra Huafan.cz. Hlasovanie bude prebiehať pomocou tlačidla Poďakovať autorovi, ktoré nájdete pri každom súťažnom príspevku.

Dvaja šťastní výhercovia získajú cestu do Paríža na predstavenie nových smartfónov Huawei v termíne 25. až 27. marca 2019. Súťaž končí v sobotu, 16. marca 2019 o polnoci.

Do Paríža bude cestovať aj redakcia magazínu TOUCHIT. Takže pokiaľ vyhráte, uvidíme sa na tlačovej konferencii. Držíme vám palce.

Zdroj: Huawei

Prečítajte si aj:

Ďalšie detaily o Huawei P30 Pro: Objavili sa predpokladané špecifikácie a výsledky testov

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit