Žiť aktívne a podľa modernej mantry “work-life balance” by chcel nejeden z nás.

Avšak, popri pracovných a rodinných povinnostiach si na seba často nevieme nájsť dostatok času, a tak starostlivosť o seba presúvame na vedľajšiu koľaj. To sa však môže stať minulosťou, najmä ak máte poruke šikovné duo smart pomocníkov od Huawei. Slúchadlá FreeBuds Pro 3 a smart hodinky Watch GT 4 boli totiž stvorené na to, aby vám pomohli udržať si zdravý balans a aktívny životný štýl v každej situácii.

Huawei Watch GT 4Zdroj: Huawei
Huawei Watch GT 4

Zabudnite na smartfón

Po ťažkom dni v práci je potrebný nielen fyzický, ale aj psychický oddych. V rámci psychohygieny je preto dobré po práci vyraziť na čerstvý vzduch, či do fitness centra a nemusíte smartfón ani vyťahovať z tašky. Nemusíte sa však báť, vďaka dvojici Huawei FreeBuds Pro 3 a Watch GT 4 budete mať k dispozícii plnohodnotné funkcie smartfónu.

Stačí prepojiť smartfón s hodinkami a slúchadlami cez Bluetooth a máte prístup k tomu najdôležitejšiemu – všetky notifikácie sa vám na hodinkách zobrazia v reálnom čase, takže vám nič dôležité neunikne, zatiaľ čo slúchadlá prehrajú obľúbenú hudbu priamo z hodiniek. Navyše, pomocou prepojenia s telefónom zo smart hodiniek vybavíte aj telefonické hovory.

Huawei FreeBuds Pro 3Zdroj: TOUCHIT
Huawei FreeBuds Pro 3

Oddýchnite si pri obľúbenej hudbe

So smart hodinkami Watch GT 4 môžete uložiť svoje obľúbené skladby priamo do hodiniek. Jednoducho stačí spárovať hodinky so slúchadlami a pri tréningu počúvať obľúbenú hudbu a prepínať ich priamo na hodinkách, zatiaľ čo budú sledovať váš fitness výkon.

Postup je jednoduchý: spárujte obe zariadenia a užívajte si bezproblémový prenos hudby aj bez smartfónu. To isté platí aj pre hovory. Pomocou prepojenia so smartfónom cez Bluetooth môžete prijímať hovory a telefonovať so svojimi blízkymi priamo zo svojho zápästia aj bez nutnosti vyberať smartfón z tašky.

Toto šikovné prepojenie umožňuje prepínať medzi obľúbenými skladbami, telefonovať a sledovať váš tréning bez toho, aby ste museli neustále vyťahovať smartfón.

Huawei FreeBuds Pro 3Zdroj: TOUCHIT
Huawei FreeBuds Pro 3

Sústreďte sa na 100 %

S dvojicou Huawei FreeBuds Pro 3 a Watch GT 4 sa môžete naplno sústrediť, bez zbytočného rušenia. Slúchadlá s aktívnym potlačením hluku vám umožnia zamerať sa na seba bez toho, aby vás rušil okolitý hluk. Navyše, keďže sú bezdrôtové, s FreeBuds 3 Pro môžete zabudnúť na otravné rozmotávanie káblov – namiesto toho sú vždy pripravené na použitie v praktickom nabíjacom puzdre. Vďaka tomu ich stačí vytiahnuť a okamžite sa ponoriť do obľúbenej hudby v špičkovej kvalite.

Najnovšia generácia totiž poskytuje vynikajúci zvukový zážitok s technológiou Hi-Res Dual Driver a adaptívnym EQ, vďaka čomu vám sprostredkujú krištáľovo čistý zvuk. Sústreďte sa naplno na seba, a to či už práve trénujete vo fitness centre, alebo varíte a upratujete, a zároveň sa vzdelávate počúvaním podcastu či audioknihy.

Na druhej strane, smart hodinky Watch GT 4 poskytnú vylepšenú funkciu Activity Ring, ktorá vám odsleduje počet krokov, spálených kalórií či hodín aktívnej energie, aj keď práve necvičíte. Po novom hodinky postrážia aj spálené a prijaté kalórie vďaka funkcii StayFit. Spolu s viac ako 100 športovými režimami a podporou aj pre e-športy, vám tak obe zariadenia pomôžu zostať aktívnymi aj počas tých najnáročnejších dní.

Huawei Watch GT 4Zdroj: TOUCHIT
Huawei Watch GT 4

Funkčné a štýlové

Okrem svojich výnimočných funkcií sú Huawei FreeBuds Pro 3 a Watch GT 4 aj štýlovými doplnkami pre váš každodenný život. S moderným dizajnom a výberom farebných variantov ich zladíte ku každému outfitu a ešte viac podčiarknete váš osobný štýl. Poteší aj dlhá výdrž batérie, ktorá je u slúchadiel až 6,5 hodiny na jedno nabitie a až 31 hodín v kombinácii s nabíjacím puzdrom. Pokiaľ ide o hodinky, v pánskej verzii sú to až 2 týždne bez nabíjačky, a v prípade dámskej verzie až 7 dní.

Slúchadlá Freebuds 3 Pro sú dostupné v troch štýlových variantoch – tradičnej bielej, elegantnej striebornej a tiež decentnej zelenej. Pokiaľ ide o hodinky, tie majú celkovo až sedem prevedení, z ktorých si vyberie doslova každý – tri dámske a štyri pánske verzie, z ktorých si zaručene vyberie aj ten najnáročnejší módny guru.

Obe zariadenia sú totiž nielen technologickými inováciami, ale aj módnymi doplnkami, ktoré vyniknú v každej situácii a doplnia nielen váš outfit, ale zároveň budú spoľahlivým odrazom vašej nálady. A pomôžu vám vykročiť do nového dňa správnou nohou.

Článok bol publikovaný v spolupráci s Huawei.

Prečítajte si aj: