Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V treťom kvartáli minulého roka Huawei navýšil dodávky smart hodiniek medziročne o 56 %.

Spoločnosť Huawei oznámila zásadný predajný míľnik svojej najnovšej série smart hodiniek Huawei WATCH GT 4. Počet objednávok po celom svete presiahol 2,5 milióna zariadení. Toto číslo predstavuje významný úspech spoločnosti Huawei vo vysoko konkurenčnom globálnom prostredí na trhu so zariadeniami typu wearables. Zároveň ide o dôkaz záväzku spoločnosti Huawei neustále zlepšovať používateľský zážitok.

Nové rekordy na trhu smart hodiniek

Tento úspešný príbeh je dôkazom rastúcej popularity smart hodiniek od Huawei. Podľa správy o podiele na trhu smart hodiniek spoločnosti Counterpoint za tretí štvrťrok sa dodávky spoločnosti Huawei zvýšili medziročne o pozoruhodných 56 %. Tento postupný rast upevnil miesto Huawei ako tretieho najväčšieho lídra na svete, a zdôraznil jeho silnú prítomnosť na trhu, a zároveň dôveru spotrebiteľov.

Predstavením smart hodiniek Huawei WATCH GT 4 sa spoločnosť Huawei zaviazala zlepšovať používateľský zážitok v oblastiach, ako je zdravie, fitness a smart pripojenie, a priniesť  tak spotrebiteľom nový spôsob používania smart hodiniek, ktoré sú významným pomocníkom v každodennom živote.

Ocenenia ako dôkaz dokonalosti

Úspech Huawei WATCH GT 4 sa nezaobišiel bez uznania a ocenení. Smart hodinky získali ocenenia so spokojnými recenziami od špičkových spotrebiteľských technologických médií, čo je jasným ukazovateľom výnimočnosti a inovácie týchto hodiniek.

Popredná britská technologická webová stránka Trusted Reviews označila Huawei Watch GT 4 za „jedny z najlepších smart hodiniek Huawei vôbec“. Ďalej dodali, že „ponúkajú dobré funkcie na sledovanie telesnej kondície a športových aktivít, a navyše s elegantným a vkusným dizajnom“.

Ďalšie rešpektované médium, Wareable, sa vyjadrilo, že „Huawei WATCH GT 4 sú vynikajúce všestranné smart hodinky“. Podľa recenzie hodinky dokázali nájsť „skvelú rovnováhu medzi cenou, krásnym dizajnom a fitness funkciami“.

Huawei WATCH GT 4 získali od oboch médií štyri hviezdičky spolu s prestížnymi oceneniami „Trusted Reviews Recommended“ a „Recommended Ware“ od príslušných recenzentov.

Fashion Forward: Spájanie módy a technológií

To, čo skutočne odlišuje hodinky WATCH GT 4 od konkurencie, je kombinácia technológie a štýlu. Nie je to len nositeľné zariadenie, ale aj módny doplnok, ktorý kombinuje špičkové funkcie elegantným dizajnom. Počas globálnej kampane Huawei Fashion Forward pri uvedení na trh sa uskutočnilo prestížne podujatie v svetových centrách módy, v Barcelone a Dubaji, ako aj rozsiahla out-of-home (OOH) reklamná kampaň, ktorá bežala vo Francúzsku, Nemecku, Španielsku, Poľsku, na Filipínach, v Malajzii a v niekoľkých ďalších krajinách s cieľom vytvoriť globálnu módnu vlnu.

Kampaň Fashion Forward vystihuje víziu spoločnosti Huawei s uvedením hodiniek Huawei WATCH GT 4. Podstatou kampane nie je len predstavenie produktu, ale vytvorenie hnutia, v ktorom sa prelína technológia s módou.

Pamela Reif, medzinárodne uznávaná módna a fitness ikona, ako aj olympijský víťaz, držiteľ zlatej medaily z majstrovstiev sveta a Európy Sir Mo Farah, boli vymenovaní za ambasádorov wearables produktov Huawei. Obaja aktívne používajú zariadenia Huawei a preto v nich videli možnosť zvýšiť efektivitu tréningu, či lepšie pochopiť ich zdravotný stav, pričom nemusia robiť kompromisy v štýle a dizajne.

Harmónia dizajnu a funkcií

Séria Huawei WATCH GT 4 je vrcholom tejto vízie. Dvojica modelov, ktorá je k dispozícii v 46mm a 41mm variantoch, zdôrazňuje ikonický osemhranný dizajn, pripomínajúci klasické hodinky. Filozofia ich dizajnu „Classics Evolved“ rezonuje každou ich vlastnosťou. Predstavujú harmonické spojenie tradičnej estetiky s modernou technológiou.

Pôvab hodiniek Huawei WATCH GT 4 však presahuje ich ohromujúci zovňajšok. Vo svojej podstate je to výkonný prístroj plný funkcií. Vynikajú dlhou výdržou batérie, ktorá je dôkazom výdrže a odolnosti. Je dokonalým spoločníkom pre tých, ktorí hľadajú kombináciu štýlu, funkčnosti a uvedomelého zdravia.

Vďaka neustále vylepšovaných technológiám, ako napríklad Huawei TruSeen™ 5.5+, analýza PPG arytmie, správa menštruačného cyklu 3.0 či informovanosť o dýchaní počas spánku, je Huawei na čele integrácie sledovania a manažovania zdravia do každodenného života.

Séria Huawei WATCH GT 4 inšpiruje k prekonávaniu vašich limitov. Predstavuje vylepšené krúžky aktivity, úplne novú aplikáciu Stay Fit a modernizované sledovanie GNSS – ktoré sú vďaka technológii Huawei TruSeen™ 5.5+ ešte lepšie, s presnosťou a precíznosťou sleduje každý pohyb a vedie vás k zdravšej verzii seba samého.

Značka, ktorá je synonymom inovácie

Huawei WATCH GT 4 nechcú byť len produktom, ale revolúciou v odvetví smart hodiniek. Ich celosvetový úspech podporený exponenciálnym rastom dodávok, oceneniami v odvetví a inovatívnou kampaňou ich stavia do pozície jedného z najvýraznejších produktov svojho druhu na trhu.

Vstup spoločnosti Huawei do oblasti smart hodiniek odráža jej víziu integrovať technológiu s módou. Vďaka strategickým partnerstvám a nepretržitému úsiliu v oblasti výskumu a vývoja Huawei stanovuje nové kritériá vo svete nositeľných zariadení.

Značky: