Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

HyperX, divízia spoločnosti Kingston Technology Company, Inc., dnes oznámila uvedenie svojho doposiaľ najvyspelejšieho headsetu s priestorovým zvukom Dolby 7.1 HyperX Cloud Revolver S.

Technológiu Dolby Headphone vstava HyperX do nového USB donglu – táto technológia prináša po jedinom stlačení tlačidla špičkový zvuk, ktorý vás pohltí. Náušníky sú z pamäťovej peny značky HyperX a v spojení s novým širokým hlavovým mostíkom poskytujú väčšie pohodlie aj pri nekonečných hodinách hrania. Nový špičkový headset naviac podporuje rôzne operačné systémy, má drivery s priemerom 50 mm a mikrofón s funkciou potlačenia okolitého hluku, ktorý je navrhnutý pre použitie profesionálnymi hráčmi eSports na celom svete.

Cloud Revolver S má vďaka technológii Dolby Headphone rovnako realistický zvukový obraz ako aj ďalšie headsety radu Cloud Revolver, za ktoré HyperX získal mnohé ocenenia. Navrhnutý je tak, aby ponúkal komfort a bezkonkurenčný výkon s čistým zvukom a širokým zvukovým obrazom, ktorý je výhodný pre „strieľačky“ (FPS) a hry v 3D prostredí. Sedemkanálový zvukový systém Dolby Headphone 7.1 vytvára veľmi osobný a pohlcujúci zážitok z hry – emuluje zvuk ako v kine, ktorý vtiahne hráča priamo do stredu akcie a ponúka mu výhodu v podobe vylepšenej priestorovej orientácii.

„Headset HyperX Cloud Revolver S hráčom ponúka špičkový zvuk po stlačení jediného tlačidla, špičkový výkon a špičkový komfort. Stačí ho pripojiť, stlačiť tlačidlo a hneď máte zvuk v kvalite Dolby,“ povedal Edward Baily, obchodný riaditeľ HyperX pre región EMEA. „Môžete hrať hry, sledovať filmy alebo počúvať hudbu a ohromujúci zvuk headsetu Cloud Revolver S vás svojou kvalitou pohltí ako v kine.“

Cloud Revolver S vytvára zvukový priestor vďaka jedinečnej technológii konštrukcie driverov, ktorá hráčom umožní počuť z akých smerov a vzdialeností prichádzajú rôzne zvuky okolo nich. Hráči si môžu vybrať navyše svoje obľúbené prednastavenia vďaka ekvalizéru s tromi profilmi: dôrazný, s rovnou charakteristikou a zvýraznením hlasov. Získajú tak výhodu v „strieľačkách“ a v 3D prostredí, pretože budú počuť kde presne sa nachádzajú súperi – oveľa ostrejšie a presnejšie, než to bolo možné doposiaľ.

Informácie o headsete HyperX Revolver S

Cloud Revolver S bol vytvorený s cieľom poskytnúť špičkový zážitok z hry a má tieto vlastnosti:

  • Dolby Surround Sound – Nový USB dongle pre spracovanie zvuku zaistí priestorový zvuk, funguje v režime plug-and-play a má vstavanú vysoko kvalitnú zvukovou kartu.
  • Vytvorené pre hráčov – Tri preddefinované profily ekvalizéru, nezávislé ovládanie hlasitosti a tlačidlo na stlmenie mikrofónu a LED podsvietenie pre rýchlu kontrolu aktívnych režimov.
  • Nový dizajn – Širší hlavový mostík, matná čierna povrchová úprava a mušle z pamäťovej peny HyperX Signature Memory Foam.
  • Špičkový výkon – Na rozdiel od konkurenčných headsetov nie je potrebný žiadny softvér alebo samostatný audio box.

Ďalšie technické údaje súpravy HyperX Revolver S:

Sláchadlá

Driver: Dynamický, priemer 50 mm s neodymiovými magnetmi.

Typ: Circumaurálny (okolo celého ucha), uzavretá zadná časť.

Frekvenčná charakteristika: 12 Hz – 28.000 Hz

Impedancia: 30 Ω

Hladina akustického tlaku: 100,5 dB SPL/mW pri kmitočte 1 kHz

Celkové harmonické skreslenie (THD): < 2%

Odber energie: menovitý 30 mW, maximálny 500 mW

Hmotnosť: 360 g

Hmotnosť vrátane mikrofónu: 376 g

Dĺžka káblu:

Headset: 1 m

Audio Control Box: 2,2 m

Predlžovací kábel pre PC: 2 m

Typ pripojenia:

Headset: jack 3,5 mm (4pólový)

Audio Control Box: USB

Predlžovací kábel pre PC: jacky 3,5 mm stereo a mikrofónny vstup

Mikrofón

Typ prevodníku: Elektretový kondenzátorový mikrofón

Smerová charakteristika: Dvojsmerový, s funkciou potlačenia okolitého hluku

Frekvenčná charakteristika: 50 Hz – 18.000 Hz

Citlivosť: -44 dBV (0 dB = 1 V/Pa, 1 kHz)

Cena a dostupnosť

Headset Cloud Revolver S (výrobcom odporúčaná maloobchodná cena 169,99 €) bude k dispozícii od 14.marca 2017 prostredníctvom siete maloobchodných a internetových predajcov HyperX. Súprava Cloud Revolver S má dvojročnú limitovanú záruku a zákaznícku podporu, ktorá je u značky HyperX jednou z najlepších v danom obore. Cloud Revolver S bude vystavený na veľtrhu spotrebnej elektroniky International CES 2017, ktorý sa koná v Las Vegas od 5. do 8. januára 2017.

Značky: