Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

HyperX, divízia spoločnosti Kingston Technology Company, najväčšieho nezávislého výrobcu pamäťových produktov na svete, oznámila uvedenie výmenných krytov herných kláves používaných na ovládanie hier typu FPS a MOBA s úplným názvom HyperX FPS and MOBA Gaming Keycaps Upgrade Kit.

Set ponúka výmenné klávesy pre obľúbené „strieľačky“ (FPS) a hry, v ktorých sa viac hráčov stretá online v aréne (MOBA).

Nech už kraľujete online arénovým hrám MOBA, ako napríklad League of Legends, alebo ste vynikajúcim AWPer v hre CS:GO, tieto klávesy sú určené pre hráčov, ktorí chcú vo svojom obore dominovať. Set výmenných herných kláves HyperX pre hry FPS a MOBA hráčom dáva možnosť prispôsobiť si „základ“ a dodať klávesnici prehľadnosť a štýl.

Výmenné klávesy HyperX sú k dispozícii v pôsobivej červenej alebo titánovej farbe a majú textúrovaný povrch, ktorý má špeciálny poťah pre väčšiu odolnosť, pričom súčasne slúži na spresnenie orientácie na klávesnici, čím prinášajú taktickú výhodu. Hráči, ktorí chcú toto rozširujúce príslušenstvo využiť čo najlepšie, by ho mali použiť v spojení s akoukoľvek hernou klávesnicou HyperX, vrátane novo oznámenej mechanickej hernej klávesnice HyperX FPS Pre Mechanical Gaming Keyboard. Set výmenných krytov kláves je kompatibilný s klávesnicami Cherry MX a dodáva sa s praktickým nástrojom na výmenu kláves.

Označenie modelu           Popis

HXS-KBKC1                     Set HyperX FPS & MOBA Gaming Keycaps Upgrade Kit (červená)

HXS-KBKC2                     Set HyperX FPS & MOBA Gaming Keycaps Upgrade Kit (titánová)

Dostupnosť a podpora

Sady HyperX FPS and MOBA Gaming Keycaps Upgrade Kit (výrobcom doporučená maloobchodná cena 19.99 €) sú už k dispozícii v dvoch farebných prevedeniach. Set výmenných krytov herných kláves pre hry typu FPS a MOBA má dvojročnú záruku a podporu zákazníckych služieb divízie HyperX, ktorá v danom obore patrí k najlepším. Dostupnosť sa v rôznych krajinách líši. Overte si ju láskavo u miestneho maloobchodného predajcu alebo v e-shopoch.

HyperX je divíziou spoločnosti Kingston Technology zameraná na vysoko výkonné produkty, medzi ktoré patria vysokorýchlostné pamäte DDR4 a DDR3, SSD disky, USB flash disky a herné príslušenstvo. Značka HyperX sa zameriava na hráčov, nadšencov a ľudí, ktorí svoje počítače pretaktúvajú, a je na celom svete známa svojou kvalitou, výkonom a úrovňou inovácie. Divízia HyperX sa venuje oblasti tzv. ESports, kde sponzoruje viac než 20 teamov na celom svete a je hlavným sponzorom súťaže Intel Extreme Masters. HyperX sa účastní mnohých výstav, medzi ktoré patria napríklad Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom a PAX.

Značky: