Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Ako prvá automobilka, ktorá vstúpila na komunitný trh NFT, Hyundai Motor rýchlym tempom rozširuje svoju NFT komunitu – za týždeň získal na platforme Discord 100-tisíc členov a predal všetky svoje NFT zo série „Hyundai x Meta Kongz“
  • Hyundai Motor vydá na svojej oficiálnej webovej stránke v dňoch 9. a 10. mája celkovo 10 000 NFT založených na Ethereu.
  • Spustením predaja NFT „Shooting Star“ vytvorí Hyundai Motor NFT projekt v rámci svojho „Metamobility universe“

Spoločnosť Hyundai Motor Company ponúkne v dňoch 9. až 10. mája 2022 prostredníctvom svojej oficiálnej webovej stránky svoju prvú exkluzívnu kolekciu Metamobility Non-Fungible Token (NFT) s názvom „Shooting Star“.

Kolekcia „Shooting Star“ nadväzuje na udalosť z 18. apríla. Hyundai Motor vtedy oznámil, že sa stane prvým výrobcom automobilov, ktorý vybuduje globálnu NFT komunitu. Rozruch, ktorý tým vyvolal na trhu NFT, viedol k ponuke limitovanej edície NFT „Hyundai x Meta Kongz“. Tá sa vypredala krátko po uvedení na trh.

Hyundai Motor pre svoju NFT komunitu spustil aj špecializované kanály na platformách Discord a Twitter. Oficiálna webovú stránku bola spustená 2. mája s cieľom vytvorenia online komunity. Hyundai Motor získal na Discorde už vyše 129 000 užívateľov, na Twitteri počet užívateľov presiahol 87 000.

Hyundai Motor prevádzkuje svoje komunikačné kanály venované NFT 24 hodín denne, 7 dní v týždni a organizuje rôzne podujatia pre svoju NFT komunitu. Jej členovia sa aktívne zapájajú uverejňovaním vlastných meme a fan artov. Na whitelist podujatiach sa odhadom zhromaždilo až 0,7 milióna ľudí, aby si kúpili NFT od Hyundai.

V dňoch 9. až 10. mája spoločnosť Hyundai Motor ponúkne na predaj na svojej oficiálnej webovej NFT stránke 10 000 oficiálnych NFT z kolekcie „Shooting Star“ založených na Ethereu. Predpredaj pre záujemcov, ktorí vyhrali na NFT komunitnom podujatí organizovanom spoločnosťou Hyundai Motor, bude 9. mája. Všeobecný predaj nasleduje 10. mája. Viac informácií je k dispozícii na webstránke.

Po predaji NFT v podobe padajúcej hviezdy bude nasledovať najnovší film „Hyundai x Meta Kongz“, ktorý končí tým, že ‚Kongz‘ nájde padajúcu hviezdu uviaznutú za predným stieračom Hyundai Pony. Spustením predaja vytvorí Hyundai Motor plnohodnotný NFT projekt v rámci konceptu svojho ‚Metamobility univerza‘.

Metamobility NFT od spoločnosti Hyundai Motor používa metódu „Odhaľovania“. Najskôr sa zobrazí zástupný obrázok a až neskôr sa odkryjú skutočné jednotlivé NFT obrázky. Inými slovami, 10 000 zástupných symbolov NFT „Shooting Star“ sa koncom mája zmení na jedinečné Metamobility NFT v rôznych podobách.

Počínajúc našimi NFT ‚Shooting Star‘, rozširujeme skúsenosti značky Hyundai do ‚univerza Metamobility‘, čím vytvárame jedinečné príležitosti pre členov našej NFT komunity na zapojenie sa do zábavy,“ povedal Thomas Schemera, globálny marketingový riaditeľ Hyundai Motor a vedúci divízie zákazníckych skúseností. „Na trh plánujeme uviesť viac unikátnych NFT založených na koncepte „Metamobility Universe“ a priniesť ďalšie výhody pre členov, aby sme komunitu v budúcnosti rozširovali. Vítame každého, kto chce byť súčasťou našej experimentálnej cesty.“

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.