Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Súťaž krásy a elegancie Miss Slovensko 2020 aj tento rok sprevádza vyhlásenie špeciálnej kategórie Hyundai Miss Drive. O víťazke vo verejnom hlasovaní rozhodnú fanúšikovia Miss Slovensko a automobilky Hyundai, ktorí za svoju favoritku zahlasujú v termíne od 15. júla do 12. augusta 2020 na stránke www.missdrive.sk. Aby Hyundai ľuďom výber uľahčil, pripravil sériu videí, v ktorých missky predvedú netradičnú promenádu.

Promenádou proti predsudkom?

Keď sa povie promenáda, väčšine ľudí hneď napadne promenáda v plavkách, s ktorou sú súťaže krásy neodmysliteľne späté. Ideálna Miss však nie je iba o správnych mierach a fyzickej kráse, ale aj o osobnosti, šikovnosti či talente žien. Preto Hyundai vytvoril špeciálnu promenádu na kolesách, kde si súťažiace otestovali svoje šoférske zručnosti v obľúbenom SUV Hyundai Tucson N Line. Ide tak o ďalší príspevok automobilky v boji proti predsudkom o ženách, ktoré sú často neprávom považované za horšie šoférky ako muži. Hyundai dáva jasný odkaz: ženy patria za volant! A rovnako to platí aj o krásnych misskách, s ktorými sú predsudky dlhodobo spájané možno ešte viac.

Moderuje Maťo Homola, komentujú špeciálni hostia

V sérii videí s promenádou missiek sa netradičnej úlohy moderátora zhostil Maťo Homola, automobilový pretekár a ambasádor športového Hyundai N. Jednotlivé výkony missiek komentovali Miss Slovensko 2019 Frederika Kurtulíková a Juraj Hrivnák, redaktor motoristického časopisu Auto Motor a Šport.

Sledujte, hlasujte a vyhrajte Hyundai na týždeň

Nenechajte si ujsť upútavku na promenádu Hyundai Miss Drive a pozrite si, ako jednotlivé finalistky súťaže Miss Slovensko 2020 svoje úlohy zvládli. A ak zahlasujete za svoju favoritku, ste v hre o jeden z modelov Hyundai na celý týždeň s plnou nádržou. Všetko o Hyundai Miss Drive 2020 nájdete na www.missdrive.sk.

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.