Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Podujatie Môj deň s Hyundai navštívilo vyše 150 zákazníkov z celého Slovenska na vyše 80 vozidlách značky Hyundai
  • Majitelia áut Hyundai si mohli vyskúšať jazdu na okruhu, centrum bezpečnej jazdy, motokáry, testovacie jazdy na IONIQ 5 a race taxi s Maťom Homolom
  • Importér značky Hyundai pripravil toto podujatie v spolupráci so svojimi partnermi a s Hyundai Klub Slovensko

Exkluzívna akcia pre zákazníkov Hyundai

Veľa skvelých zážitkov a vynikajúcu priateľskú atmosféru prinieslo podujatie Môj deň s Hyundai 2022, ktoré sa konalo v nedeľu 24. júla 2022 v areáli SLOVAKIA RING v Orechovej Potôni. Exkluzívnej akcie, ktorú pripravilo slovenské zastúpenie značky Hyundai v spolupráci so svojimi partnermi a s majiteľmi a fanúšikmi z Hyundai Klub Slovensko, sa zúčastnilo vyše 150 zákazníkov zo všetkých kútov Slovenska na viac ako 80 vozidlách značky Hyundai.  

Bohatý program a race taxi s Maťom Homolom

Hyundai Slovensko spolu so svojimi partnermi pripravili pre majiteľov vozidiel Hyundai množstvo atrakcií a zážitkových aktivít. Voľnú jazdu na pretekárskom okruhu využili vlastníci viac ako troch desiatok výkonných vozidiel N. Po trati sa premávali modely i20 N aj i30 N, ale jedinečnú šancu zajazdiť si na okruhu dostali aj majitelia bežných vozidiel ako i20, i30, Tucson či Santa Fe.

Obrovským lákadlom bolo Centrum bezpečnej jazdy, ktoré doslova praskalo vo švíkoch. Pod odborným dohľadom inštruktorov si ľudia vyskúšali reakcie áut v krízových situáciách a učili sa, ako ich zvládnuť v reálnej premávke. Zábavu z inej perspektívy ponúkli motokáry v SLOVAK KARTING CENTRE, na ktorých sa zabávali nielen dospelí, ale aj deti.

Veľkému záujmu sa tešili aj testovacie jazdy na nových modeloch značky Hyundai. K dispozícii na vyskúšanie bolo plug-in hybridné Santa Fe, ale najväčšiu pozornosť si uchmatlo Svetové auto roka 2022, elektrický IONIQ 5, ktorý sa počas dňa prakticky nezastavil.

Poriadnu dávku adrenalínu prinieslo race taxi. Vyžrebovaní šťastlivci mali možnosť zajazdiť si na okruhu na modeli Kona N a získať cenné rady od profesionálneho inštruktora. Ostrú jazdu a nezabudnuteľný zážitok však poskytol najmä pretekár Maťo Homola, ktorý hosťom doprial ostré kolá na okruhu s i30 N z limitovanej edície Project C.

Zákazníci Hyundai si počas celého podujatia Môj deň s Hyundai vychutnávali skvelé jedlo, nápoje a debatu v priateľskej atmosfére vo VIP zóne. Príjemnou bodkou za celým dňom plným vzrušujúcich aktivít a zábavy bola tombola, z ktorej si sympatický manželský pár zo Zvolena odniesol hlavnú cenu – poukaz na model Santa Fe na celý týždeň s plnou nádržou. 

Vľavo zástupcovia Hyundai Klub Slovensko, Patrik Fázik a Štefan Domik, vpravo Marek Kopča z Hyundai Slovensko

  „Podujatím Môj deň s Hyundai sme sa chceli úprimne poďakovať našim zákazníkom za to, že dali dôveru značke Hyundai. Veľmi nás teší, že sme na akcii mohli stretnúť s majiteľmi našich áut zo všetkých kútov Slovenska, pripraviť pre nich exkluzívne aktivity, ale najmä prežiť s nimi skvelý deň v neformálnej a priateľskej atmosfére. Ďakujeme všetkým, aj pre nás to bol zážitok, na ktorý budeme dlho a radi spomínať,“ povedal Marek Kopča, marketingový a PR riaditeľ Hyundai Slovensko.    

V mene Hyundai Klub Slovensko sa chcem poďakovať slovenskému zastúpeniu značky Hyundai. Naše partnerstvo si veľmi vážime. Poďakovanie tiež patrí všetkým, ktorí sa na príprave a organizácii podujatia podieľali. Je úžasné, keď sa značka stará o svojich zákazníkov aj takýmto, podľa mňa bezkonkurenčným spôsobom. V nedeľu sme si všetci užili perfektnú akciu s perfektnými ľuďmi. Veľké ďakujem patrí aj našim členom a fanúšikom, ktorí sa akcie zúčastnili. Tešíme sa na ďalšie spoločné zážitky,“ povedal Štefan Domik z Hyundai Klub Slovensko.

Môj deň s Hyundai aj budúci rok

Na podujatí Môj deň s Hyundai hostia vysoko ocenili široký výber zaujímavých aktivít, priateľskú atmosféru, možnosť vyskúšať si nové modely Hyundai, chutné jedlo a občerstvenie a dobrú organizáciu. Mnohí z účastníkov sa organizátorov ešte na mieste pýtali, či sa môžu na podobnú akciu tešiť aj v roku 2023. Hyundai Slovensko a vedúci predstavitelia Hyundai Klub Slovensko prisľúbili, že na programe Môj deň s Hyundai 2023 začnú pracovať už čoskoro. 

Značky: