Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Hyundai Motor sa nachádza v poslednom štádiu vývoja ďalšieho modelu, ktorý sa pripojí k rozširujúcemu sa radu vysokovýkonných vozidiel nosiacich logo N: Nový i30 Fastback N.

Prototypové testovanie je teraz v plnom prúde vrátane rozsiahlych skúšok na rôznych povrchoch európskych ciest. Medzi skúšobnými miestami je aj známy okruh Nordschleife na nemeckom Nürburgringu, kde má Hyundai vlastné technické a testovacie centrum. Na testovanie výkonnosti a spoľahlivosti sa využíva nielen táto trať, ale aj verejné cesty v regióne, čo pomáha pri príprave tretieho modelu N – po i30 N vo verzii hatchback a Veloster N.

i30 Fastback, uvedený do predaja na konci roka 2017, je unikátnym automobilom – jediným päťdverovým kupé vo svojom segmente – ktorý rozširuje úspešný modelový rad i30. Nový model i30 Fastback N posunie toto vozidlo na ďalšiu úroveň. Bude stavať na sofistikovanom dizajne pôvodného modelu a skombinuje ho s charakteristickými tep-zvyšujúcimi prvkami svojho súrodenca s piatimi dverami i30 N.

Viac informácií o novom i30 Fastback N prinesieme neskôr .

Značky: