Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť LG Electronics (LG) predstaví na veľtrhu IFA 2015 nové bezdrôtové audio produkty. LG Music Flow P5 a SoundPop 360 tak doplní súčasné reproduktory a audio zariadení predovšetkým z rady Music Flow prepojiteľné pomocou Wi-Fi siete. Dôraz je kladený ako na moderný dizajn, tak na vysokú kvalitu zvuku.

„Rozhodli sme sa svoje portfólio zamerať nielen na internet vecí, ale aj na internet zvuku. Bezdrôtové ozvučenie sa stáva neodmysliteľnou súčasťou našich domácností a my chceme tento trend nasledovať,“ hovorí Ondřej Hnát, Sales Manager Home Entertainment z LG. Pomocou Wi-Fi pripojenia je možné prepojiť celú radu našich audio produktov. Inovatívny prístup je pre nás dôležitý, rovnako tak ako maximálne pohodlie a spokojnosť užívateľov výrobkov LG,“ dodáva.

Vysoká kvalita zvuku je pre Music Flow P5 rovnako charakteristická ako jeho nadčasový dizajn a maximálna mobilita. Funkcia Auto Music Play umožňuje nastavenie automatického prehrávania hudby z mobilných zariadení v okamihu, keď sa nachádza v dosahu reproduktora. Výdrž batérie na jedno nabitie dovoľuje až 15 hodín nepretržitého prehrávania hudby. Spoločne s modelom P7 predstavuje najpokročilejší produkt z pohľadu praktického dizajnu aj možnosťou využitia.

Dvadsať hodín na jedno nabitie batérie, 360° valcovitý reproduktor, tvar inšpirovaný obľúbenými termohrnčekmi na kávu a tiež tri pastelové odtiene farieb vytvárajú z reproduktorov SoundPop 360 perfektných spoločníkov. „Či už potrebujete ozvučiť párty alebo dopriať kvalitné hudobné ozvučenie svojim deťom, s našou novinkou rozhodne nešliapnete vedľa. Vďaka svojej farbe aj tvaru sa hodia do moderných i klasických domácností, pre mladú aj staršiu generáciu,“ komentuje Ondřej Hnát. Drobné telo so silným zvukom vzniklo v spolupráci divízie Home Entertainment spoločnosti LG a Mobile Communications Companies.

Obe novinky z portfólia LG sú vybavené funkciami ako Multi Point, Dual Play či TV Sound Sync. Vďaka Multi Point možno niekoľko zariadení prepojiť pomocou Bluetooth, a tým súčasne ovládať, alebo na nich púšťať hudbu. Dual Play umožňuje pripojiť dva Bluetooth reproduktory k jednému mobilnému zariadeniu, čím je možné pomocou vlastného nastavenia dosiahnuť napríklad stereo zvuku. S funkciou TV Sound Sync, niekoľkými reproduktormi a televízorom kompatibilným s Bluetooth si ľahko vytvoríte domáce kino, ktoré dokonale ozvučí každý film.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.