Na výstave IFA sme si zašli aj na prezentáciu spoločnosti ASUS. Našli sme tu ZenFone Zoom, čo je najtenší smartfón s 13 Mpx fotoaparátom a trojnásobným optickým zoomom. Zadný fotoaparát disponuje celkovo až 10 šošovkami a až dvanásťnásobným digitálnym zoomom na zachytenie detailov.

ASUS Zenfone Zoom_nowatZenFone Zoom má taktiež optickú stabilizáciu obrazu (OIS), senzor Panasonic SmartSFI a laserové zaostrovanie, čo je kombinácia, zaručujúca ostré a kvalitné fotky. Pokročilí používatelia môžu využiť manuálny režim fotoaparátu. Ten umožňuje detailné nastavenie expozície na profesionálnej úrovni a množstvo ďalšieho. ZenFone Zoom má kovovú jednoliatu konštrukciu a je vybavený výkonným štvorjadrovým procesorom Intel Atom Z3590 a operačnou pamäťou s kapacitou 4 GB.

ASUS tiež uviedol ZenFone 2 Deluxe, ktorý je vybavený pamäťovou kapacitou až 128 GB a má štýlové vyhotovenie zadného veka.

ZenFone2Deluxe

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.