Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov pre spotrebiteľov a firmy, predstavila na veľtrhu CES 2023 v Las Vegas nielen svoje portfólio pre domáce a firemné siete na čele s technológiou Wi-Fi 7, ale aj svoj rad produktov pre inteligentnú domácnosť Tapo, ktorá ponúka ucelený, bezpečný a prepojený ekosystém.

Nové pohyblivé kamery vidia aj „za roh“

Na veľtrhu CES sa predstavili inteligentné domáce bezpečnostné kamery novej generácie. Tapo C325WB je pokročilá vonkajšia bezpečnostná Wi-Fi kamera. Využíva objektív s nízkou clonou a vynikajúci snímač, ktorý zachytáva obraz s prirodzenejšími farbami a živými detailmi, a to aj za veľmi slabého osvetlenia. Kamera Tapo C325WB je vybavená výkonným procesorom a tiež vylepšenými funkciami automatickej detekcie využívajúcej AI. Kamera taktiež spĺňa stupeň vodotesnosti IP66, a funguje tak v náročných vonkajších podmienkach.

tp-link tapo c325wb
tp-link tapo c325wb

Druhá vonkajšia bezpečnostná Wi-Fi kamera Tapo C500 poskytuje Full HD obraz, 360° horizontálny a 130° vertikálny rozsah sledovaného priestoru, detekciu osôb s využitím umelej inteligencie a sledovanie pohybu s pomocou vysokorýchlostnej rotácie objektívu. Vďaka nočnému videniu poskytuje jasný obraz aj v úplnej tme na vzdialenosť až 30 metrov. Výhodou sú aj jej univerzálne možnosti inštalácie, a to ako na stenu, tak aj na strop. Urobené videozáznamy sú ukladané na microSD kartu v kamere (až 512 GB, nie je súčasťou balenia) alebo je možné využiť cloudové úložisko Tapo Care, ktoré je na 30 dní zadarmo. Aktuálne dianie pred kamerou je potom možné sledovať odkiaľkoľvek, kde je internet.

tp-link tapo c500
tp-link tapo c500

Ďalším predstaveným modelom je domáca verzia bezpečnostnej kamery Tapo C225 s panoramatickým sledovaním v rozsahu 360 stupňov. Výhodou tejto kamery je možnosť fyzického zaclonenia šošovky na dosiahnutie absolútneho súkromia. Vďaka inteligentnému sledovaniu je schopná zamerať sa na objekt a udržiavať ho v zornom poli. Jej rozlíšenie 2K QHD so 4MP zaistí ostrý obraz, čomu pomáha aj vysoká svetelnosť objektívu. V stráženom priestore inteligentná umelá inteligencia identifikuje ľudí, domácich miláčikov a vozidlá a zároveň rozpozná detský plač a ďalšie zvuky, a podľa nastavenia potom informuje užívateľa.

tp-link tapo c225
tp-link tapo c225

Pozrite sa na predstavenie ostatných produktov Tapo spoločnosti TP-Link na veľtrhu CES 2023 na adrese: https://www.tp-link.com/cz/exhibition/ces-2023/

Bližšie informácie o produktoch nájdete tu:
https://www.tp-link.com/cz/home-networking/cloud-camera/tapo-c325wb/
https://www.tp-link.com/cz/home-networking/cloud-camera/tapo-c500/
https://www.tp-link.com/cz/home-networking/cloud-camera/tapo-c225/

Značky: