Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Full HD obrazovka vo veľkosti 7 palcov, interná pamäť, nočný prísvit a možnosť diaľkového otvárania vstupnej bránky a vjazdovej brány

EVOLVEO rozširuje svoju ponuku produktov pre inteligentnú domácnosť a prináša na trh videotelefón EVOLVEO DoorPhone AP1. Ide o moderný videotelefón s aplikáciou Smart Life (Tuya) pre vzdialenú správu, obrazovkou s Wifi vo veľkosti 7 palcov vo Full HD a s dvojicou relátok na ovládanie otvárania vstupnej bránky a vjazdovej brány. Vďaka jednoduchému zapojeniu pomocou iba dvoch vodičov, zvládne jeho inštaláciu naozaj každý. Navyše je jednotka s obrazovkou vybavená vnútornou 32GB pamäťou na záznam udalostí pred kamerou. Vonkajšia jednotka vyniká vysokou odolnosťou.

V ponuke je aj verzia AP2, ktorá má v dodávanom sete dve obrazovky a vonkajší panel je vybavený čítačkou RFID čipov pre bezkľúčový prístup. Čipy (6 ks) sú súčasťou dodávky.

Evolveo door phonesZdroj: Evolveo
Evolveo door phones

Jednoduché ovládanie

Vonkajší panel odolný proti poveternostným vplyvom je vybavený tlačidlom a kamerou, pomocou ktorého môžu hostia a návštevy komunikovať. Keď hosť stlačí tlačidlo volania na vonkajšej stanici, monitor zazvoní, zároveň sa na obrazovke zobrazí obraz návštevníka. Táto účelná funkcia zabezpečí kompletný systém kontroly bezpečného prístupu.

Kvalitné odolné prevedenie

Dverová, vonkajšia jednotka s tlačidlom a kamerou je vyrobená z odolnej hliníkovej zliatiny. Pri správnej montáži za použitia pribaleného tesnenia, dosahuje zariadenie krytie IP65 pred poveternostnými vplyvmi. Kamera je vybavená nočným neviditeľným prísvitom.

Stačia len dva drôty

Inštalácia nebola nikdy ľahšia, na prepojenie dverovej jednotky a monitora stačia len dva vodiče. Videotelefón, je tak možné zapojiť aj namiesto pôvodného zvončeka na dvojlinkový kábel. Navyše pri vodičoch nie je potrebné strážiť  polaritu zapojenia, stačí použiť pripravené pákové svorky a všetko rýchlo zapojiť. Napájací adaptér sa zapája na strane monitora. Ako dverová jednotka, tak aj monitor sú uspôsobené na montáž na bežnú inštalačnú krabičku KU68.

Balenie obsahuje všetko, čo je potrebné k jednoduchej inštalácii: vnútorný monitor, vonkajšiu jednotku s kamerou, skrutky a hmoždinky, svorky na káble s páčkou.

Dostupnosť a cena
Inteligentný videotelefón EVOLVEO DoorPhone AP1 je dostupný prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov už za 188 EUR vrátane DPH.

Inteligentný videotelefón EVOLVEO DoorPhone AP2 je dostupný prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov už za  299 EUR vrátane DPH.

Značky: