Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov a zariadení pre inteligentnú domácnosť, spustila pre svojich zákazníkov špeciálnu akciu, v rámci ktorej môžu získať internetovú televíziu na 1 alebo 3 mesiace zadarmo. Dĺžka bezplatného prístupu sa líši v závislosti od zakúpeného modelu. Akcia platí pre všetkých slovenských a českých zákazníkov.

Akcia sa týka služby Sledovani.tv a zapojiť sa do nej môžete tak, že si v období od 1. decembra 2021 do 28. februára 2022 zakúpite jeden z vybraných produktov značky TP Link. Akcia platí iba pre modely zhotovené z oficiálnej českej alebo slovenskej distribúcie. Český a slovenský variant sa líši počtom dostupných programov – zatiaľ čo pre českých divákov je ich k dispozícii až 180, pre slovenských poskytuje služba maximálne 159 kanálov.

Televízia cez internet prináša iba výhody

U IPTV, teda televízie sledovanej cez internet, máte oproti klasickému televíznemu vysielaniu mnohé výhody. Napríklad si svoje obľúbené programy môžete vracať v čase, pozastavovať ich alebo znovu pustiť od začiatku. Sledovať ich navyše môžete, nech už ste kdekoľvek, napríklad aj na cestách alebo na chalupe. IPTV je kompatibilný s pripojením od ľubovoľného poskytovateľa internetu a zároveň vás nezaväzuje žiadnou zmluvou.

Prajete si nový router alebo mesh systém?

Akcia je zameraná na routery a meshové systémy od spoločnosti TP-Link, z ktorých už väčšina podporuje najnovšiu generáciu Wi-Fi 6, a ktoré do jedného spĺňajú jednu zásadnú vlastnosť – sú dostatočne rýchle a spoľahlivé na to, aby mohli slúžiť ako prenosový hardvér práve pre IPTV. Televízia cez internet sa vám tak konečne prestane „sekať“, zvuk prestane predbiehať obraz a vy si môžete užiť svoj obľúbený obsah aj vo vysokom rozlíšení.

Ponuka sa líši podľa zakúpeného modelu a k dispozícii je v troch variantoch. Pri základnej službe, ktorú dostanete bezplatne na 1 mesiac, získate 94 kanálov (na Slovensku 90), 25 hodín nahrávania (na Slovensku 50) a 168 hodín spätného sledovania. Službu Premium potom môžete získať buď na mesiac alebo na štvrť roka a oproti základu sa líšia hlavne tým, že v jej rámci získate prístup k 180 kanálom (na Slovensku 159), 120 hodín nahrávania a prístup k HBO GO.

Bližšie informácie o akcii vrátane zoznamu zariadení TP-Link, ktoré spĺňajú zaradenie do jednotlivých kategórií, nájdete na webe https://www.tplink.tv/.

Značky: