Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť M7 Group, prevádzkovateľ česko-slovenskej satelitnej platformy Skylink, informuje o predĺžení obdobia pre neobmedzené používanie služby Skylink Live TV pre všetkých zákazníkov Skylinku o jeden mesiac, teda až do konca júna 2017.

Od prvého májového týždňa je zákazníkom Skylinku k dispozícii výrazne vylepšená služba Skylink Live TV. V ponuke je teraz až 41 programov, ktoré sú okrem klasickej televíznej obrazovky dostupné aj na inteligentnom telefóne, tablete a počítači.

Z aktuálne zaradených 41 programov majú všetci zákazníci Skylinku možnosť až do konca júna sledovať tie, ktoré sú zároveň súčasťou ich programového balíčka. Od 1. júla sa služba Skylink Live TV stane bezplatnou súčasťou základných balíčkov Smart, Flexi 7, Multi, HD Plus, Kombi, Multi HD a Komplet. Predplatitelia týchto balíčkov teda bez ďalších poplatkov získajú prístup k vybraným programom zo svojho balíčka taktiež aj prostredníctvom Skylink Live TV. Zákazníci s balíčkom Digital budú mať naďalej zadarmo prístup do videotéky a v prípade, že prejdú na niektorý z vyšších balíčkov, získajú automaticky plný prístup.

Službu Skylink Live TV je možné aktivovať jednoduchým spôsobom v Zákazníckej zóne Skylink po zadaní čísla satelitnej dekódovacej karty. Po úspešnej aktivácii sú zobrazené prístupové údaje, ktoré zákazník použije pre prihlásenie do mobilnej alebo webovej aplikácie.

Značky: