Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť M7 Group, prevádzkovateľ česko-slovenskej satelitnej platformy Skylink, predstavuje inovovanú podobu svojej internetovej televíznej služby Skylink Live TV. Okrem nového intuitívneho rozhrania prináša podstatne viac obsahu a nové funkcie.

Od prvého májového týždňa je zákazníkom Skylinku k dispozícii výrazne vylepšená služba Skylink Live TV. V ponuke je teraz až 41 programov, ktoré sú okrem klasickej televíznej obrazovky dostupné aj na inteligentnom telefóne, tablete a počítači. Každý zákazník môže využívať až 4 tieto zariadenia súčasne, teraz aj mimo domácej siete, s využitím akéhokoľvek dostatočne rýchleho pripojenia na internet.

Pre mobilné zariadenia je k dispozícii aplikácia vo verzii pre operačné systémy iOS i Android, pre prístup z počítača stačí prejsť na webovú adresu livetv.skylink.sk. Službu samozrejme podporuje aj hybridný satelitný prijímač Samsung EVO-S, vďaka ktorému sú všetky funkcie Skylink Live TV dostupné aj na TV prijímači.

Novinkou je predĺženie možnosti spätného prehrávania z 24 hodín na 7 dní, navyše je teraz možné spustiť si od začiatku aj práve vysielaný program. Bola pridaná videotéka s desiatkami vybraných titulov zadarmo, ktorá dopĺňa ponuku videopožičovne Banaxi.

Z aktuálne zaradených 41 programov majú všetci zákazníci Skylinku možnosť do konca mája sledovať tie, ktoré sú zároveň súčasťou ich programového balíčka. Od 1. júna sa služba Skylink Live TV stane bezplatnou súčasťou základných balíčkov Smart, Flexi 7, Multi, HD Plus, Kombi, Multi HD a Komplet. Predplatitelia týchto balíčkov teda bez ďalších poplatkov získajú prístup k vybraným programom zo svojho balíčka prostredníctvom Skylink Live TV. Zákazníci s balíčkom Digital budú mať naďalej zadarmo prístup do videotéky, v prípade, že prejdú na niektorý z vyšších balíčkov, získajú automaticky plný prístup.

Jaromír Glisník, člen predstavenstva M7 Group, k tomu uvádza: „Služby, ktoré poskytujeme, sa snažíme neustále rozvíjať a sústrediť sa na veci, ktoré sú pre našich zákazníkov podstatné. Z našich prieskumov a doterajších skúseností s interaktívnou televíziou jednoznačne vyplýva, že možnosť sledovať obľúbené programy, resp. vybrané programy kedykoľvek a kdekoľvek pre veľkú časť našich zákazníkov dôležitá je. Spravidla však nie sú pripravení za túto možnosť platiť. Veríme preto, že bezplatné rozšírenie ponuky o službu Skylink Live TV je krok správnym smerom.

Službu Skylink Live TV je možné jednoduchým spôsobom aktivovať v Zákazníckej zóne Skylink po zadaní čísla satelitnej dekódovacej karty. Po úspešnej aktivácii sú zobrazené prístupové údaje, ktoré zákazník použije pre prihlásenie do mobilnej alebo webovej aplikácie.

Značky: