Apple oznámil dostupnosť nových verzií svojich operačných systémov.

Nové verzie operačných systémov pre iPhony, iPady, hodinky Apple Watch a multimediálne centrum Apple TV budú dostupné na stiahnutie 16. septembra 2020. Apple to oficiálne oznámil počas virtuálnej tlačovej konferencie, na ktorej predstavil nové inteligentné hodinky Apple Watch 6, Watch SE a tiež aj nové iPady.

iOS 14 bude dostupný pre iPhone 6s a novšie modely. Medzi kľúčové novinky novej verzie patria widgety na domovskej obrazovke alebo funkcia knižnica aplikácií na jednoduchší manažment nainštalovaných aplikácií. Zoznam ďalších noviniek nájdete v tomto článku.

iPadOS 14 bude dostupný pre všetky iPady, ktoré podporujú iPadOS 13. Pokiaľ teda máte v tablete nainštalovanú 13. verziu operačného systému iPadOS, od 16. septembra 2020 môžete sťahovať aktualizáciu. watchOS 7 bude k dispozícii pre Apple Watch Series 3 a novšie, tvOS 14 bude kompatibilný s Apple TV 4. a 5. generácie.

Očakávame, že všetky aktualizácie budú dostupné na stiahnutie približne od 19:00 slovenského času.

Zdroj: Apple

Prečítajte si aj:

Apple predstavil nový iOS 14: Všetky podstatné novinky na jednom mieste

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit