Dodávky iPhonov 12 štartujú začiatkom októbra.

Jon Prosser, ktorý je známy tým, že má v predstihu spoľahlivé info o firme Apple a jej produktoch, zverejnil na sociálnej sieti Twitter príspevok s očakávanými informáciami o nových iPhonoch.

Prosser tvrdí, že tlačová konferencia s oficiálnym predstavením nových iPhonov sa uskutoční v utorok 13. októbra. Zároveň prezradil, že prvé dodávky iPhonov 12 smerom k distribútorom začnú 5. októbra. Predpokladáme teda, že telefóny si budete môcť predobjednať hneď na ďalší deň a v piatok 16. októbra by ste ich mohli mať doma. Minimálne v USA očakávame takýto scenár.

Dodávky pre distribútorov od 5. októbra sa týkajú telefónov iPhone 12 mini s 5,4-palcovým displejom a iPhone 12 v štandardnej veľkosti so 6,1-palcovou uhlopriečkou. Oba telefóny budú k dispozícii s úložiskom o veľkosti 64, 128 a 256 GB.

Apple takisto predstaví aj modely iPhone 12 Pro a iPhone 12 Pro Max. Tieto modely ponúknu 6,1-palcový, resp. 6,7-palcový displej a v základnej verzii 128 GB úložisko, avšak ich dostupnosť sa podľa dávnejších správ očakáva až v priebehu novembra.

Zdroj: Twitter

Prečítajte si aj:

Najmenší tohtoročný iPhone vraj dostane názov iPhone 12 mini

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit