Samozrejme, s najnovšou generáciou jablčných telefónov, ale tentokrát bez prívlastku Pro.

Apple pridal na svoj YouTube kanál ďalšie veľmi podarené video, ktoré divákom ukazuje, ako si „základný“ iPhone 13 poradí s videom. To ale nie je všetko, toto video okrem demonštrácie schopností nových zariadení poukazuje aj na to, že zaujímavé/pútavé zábery sa dajú vytvoriť kdekoľvek a z čohokoľvek, pričom vám stačí otvoriť myseľ a nechať fantáziu pracovať na plné obrátky.

iPhone 13 Black
iPhone 13

Vo videu sú tri ukážkové scény, ktoré boli dotvorené pomocou relatívne bežne dostupných vecí, no výsledné videá vyzerajú veľmi dobre a efektne. Samozrejme, nie každý má na toto čas a chuť, ale ako inšpirácia je to fajn. Všetky scény sú vytvorené iPhonom 13, ale rozdiel je v tom, že každá scéna bola natáčaná v inom režime.

V rámci prvej scény boli použité filtre v aplikácii iMovie, kde bolo video aj postrihané. Druhá scéna bola natáčaná pomocou nového režimu film a v rámci tretej scény boli použité natívne filtre z aplikácie fotoaparát (tie sa dajú použiť aj vo videu – ak neviete ako na to, tak v našom návode to veľmi jednoducho zistíte a ovládnete). Dodajme, že video bolo pre spoločnosť Apple robené na zákazku.

Zdroj: YouTube

Prečítajte si aj:

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE