Predstavenie je očakávané v najbližších dňoch.

Neexistujú však žiadne oficiálne dôkazy o jeho príchode. Podľa najnovších dostupných správ priamo z prostredia spoločnosti môže byť iPhone 9 predstavený 15. apríla s tým, že sa začne expedovať od 22. apríla. Aj napriek pozitívnym správam treba túto informáciu brať s rezervou, pretože nie je potvrdená spoločnosťou Apple.

Minulý mesiac Apple v tichosti predstavil niekoľko nových produktov vrátane nových modelov iPad Pro, MacBook Air, Mac mini a ďalších. iPhone 9 sa však na tomto predstavení noviniek neobjavil.

iPhone 9 vo výrobe?

Posledné správy tvrdia, že iPhone 9 vstupuje do svojej konečnej výrobnej fázy. Podľa Guo Minghaa tento smartfón má prísť v prvej polovici roku 2020, takže podľa jeho slov na predstavenie zostáva ešte zopár mesiacov.

Dostupný model iPhone 9 má podľa viacerých zdrojov používať takmer rovnaký hardvér ako iPhone 8. Je to aj z dôvodu, že tento smartfón má byť predovšetkým cenovo dostupný. 

Model iPhone 9 má byť nástupcom iPhone SE. Toto zvyšuje špekulácie, že môže byť nakoniec označený aj ako iPhone SE 2. Toto zariadenie je zacielené na konkrétnych používateľov – tých, ktorí v súčasnosti používajú zariadenia iPhone SE a iPhone 6.

Zdroj: GizChina

Prečítajte si aj:

Donáška jedla. Všetko, čo potrebujete vedieť

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.