Dobrá správa pre milovníkov (takmer) klasického dizajnu iPhonov.

A keď by sa mohla ponúkať otázka, prečo by mal Apple ešte v budúcnosti uviesť nový iPhone SE, dôvodov je hneď niekoľko. Avšak najpodstatnejším je cena, ktorá je veľmi priaznivá aj vzhľadom k výbave a dlhej softvérovej podpore. Nové správy pritom naznačujú, že iPhone SE 3 (2022) príde so známym dizajnom, veľkosťou displeja a Touch ID.

Portál PhoneArena informuje, že aj v budúcnosti tak bude predstavený iPhone so 4,7-palcovým LCD Retina displejom, osvedčeným Touch ID v kruhovom tlačidle a rovnakým dizajnom, aký mala predchádzajúca verzia.

Všetky tieto špecifikácie by iPhone SE 3 umiestili na začiatok aktuálnej ponuky iPhonov, avšak je zrejmé, že oproti ostatným aktuálnym modelom, by toto zariadenie vyčnievalo svojim zastaraným dizajnom. Je pritom vysoko pravdepodobné, že po stránke hardvéru bude toto zariadenie určite veľmi atraktívne.

Dizajn modelu iPhone SE 3 bude totožný s modelom iPhone SE (2020)

Pri modeli iPhone SE 3 očakávame, že bude použitý najnovší čip Apple A15 Bionic a buď 3 alebo 4 GB pamäte RAM. iPhone SE 3 sa údajne dostane do výroby už v decembri 2021 a na trh sa príde začiatkom roka 2022.

Cena asi rovnako nikoho neprekvapí. Bude kopírovať pamäťové verzie modelu iPhone SE (2020), ktorý sa na slovenskom trhu predáva od 449 eur.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.