Spolu s ním aj dva iPady.

Portál 91Mobiles informuje o dovezení troch nových Apple zariadení do Indie. Tento “balíček” obsahuje lacný iPhone, iPad Air a iPad. Celkovo však ide až o sedem verzií týchto zariadení, ktoré sú do krajiny údajne dovezené za účelom ich testovania. 

Spomedzi siedmich modelov práve tri zodpovedajú zatiaľ nevydanému iPhonu, o ktorom sa predpokladá, že ide o iPhone SE 3. generácie. Označenie jednotlivých verzií je A2595, A2783 a A2784, pričom cena začína v prepočte od 306 dolárov bez dane. 

Už skôr a objavili správy, že nový iPhone SE3 bude na trh uvedený spolu s novými tabletmi spoločnosti Apple. Túto teóriu teraz výrazne podporuje aj práve dovezená zostava týchto zariadení do Indie. 

iPhone SE vs. iPhone 11 Pro
iPhone SE 2020 vs. iPhone 11 Pro

Ďalšími zariadeniami sú aj tablety iPad Air s označením A2588 a A2589, ktorý by mal byť vylepšenou verziou aktuálneho modelu. Ich cena je v prepočte 500 a 697 dolárov. Ďalšie dva modely iPadov s označením A2757 a A2761 môžu byť lacnými verziami Apple tabletov. Ich cena je v prepočte približne 300 dolárov. Ani tieto ceny však nezahŕňajú daň a clo, takže sú skôr iba orientačné.

Pred pár dňami sa dokonca objavili správy o iPhone SE 5G, ktorý by sa mal dostať na trh niekedy v apríli alebo máji. V každom prípade si budeme musieť počkať na ďalšie správy, ktoré nám prinesú ešte viac informácií o existencii modelu iPhone SE 3 a jeho prípadnom uvedení na trh.

Zdroj: 91Mobiles

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.