Spoločnosť Legend Helsinki sa špecializuje na luxusné zariadenia, zdobené na mieru.

Kolekcia s názvom Legend obsahuje najnovšiu zbierku modelov iPhonov XS a Apple Watch 4. Smartfón prichádza s vlastným zadným panelom a variantmi, ktoré obsahujú skutočné diamanty, krokodíliu kožu alebo aj karbón. Ceny sa pohybujú na úrovni 3 000 eur, ale k dispozícii je aj iPhone XS Max Lu Edition s 512 GB pamäťou za viac ako 4 000 eur.

Základné ceny sú uvádzané pre XS verziu s vnútorným úložiskom 512 GB. Pokiaľ by ste mali záujem o polovičné úložisko, tak cena klesne o 200 eur. V prípade modelu XS Max, je potrebné priplatiť viac ako 130 €. Niektoré varianty sa dajú prispôsobiť presne na mieru. Takže sa dajú vyberať rôzne druhy kože, či už z aligátora, pytóna, raje a žraloka. My sa pýtame, či je naozaj potrebné takto si skrášľovať už aj smartfóny?

V ponuke spoločnosti Legend Helsinki sú tiež vlastné logá, oceľové vložky a doplnky so vzácnymi kameňmi. Exkluzívne zariadenia si je možné zakúpiť prostredníctvom webových stránok, no Legend má tiež showroomy v Dauhe, Sydney, Hongkongu a Macau.

Zdroj: Legend-Helsinki

Prečítajte si aj:

iPhone XS vs. iPhone XR: Porovnanie fotoaparátov

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.