IQOS 3 prichádza v novej edícii, ktorá oživí doterajšie varianty.

Značka je súčasťou seriálu Grand Prix a už po tretí rok k tomuto sviatku motor športu predstavuje špeciálnu edíciu IQOS MOTOR EDITION. V predaji je od 17. 7. 2019. Teraz je dostupný v čiernej jemne zdrsnej farbe s červenými prvkami (odtieň Rosso), ktorý symbolizuje pretekársku vášeň. LED diódy, ktoré signalizujú používanie a nabitie prístroja zostali biele.

Keď si chcete vylepšiť aj túto edíciu, máte slobodnú voľbu v aplikovaní krytov, podobne ako na iné farebné varianty. Špeciálne k Moto Edition sa však hodia limitované edície krytov Dark Grey Metalic a Silver Metalic.

Na výber sú aj kožené kapsičky pre IQOS 3 a takisto aj pre verziu Multi. Čistič nahrievacej časti je v tomto balení v čiernej farbe, čo je rozdiel oproti štandardnému sivému čističu.

Používa sa rovnako ako ostatné farebné edície, lepšie sa ale drží v ruke. Drsnejší povrch nie je tak náchylný na šmýkanie ako biela verzia. Je stabilnejší aj voči sivej a ostatným edíciám. IQOS 3 Motor Edition je dostupný aj vo verzii MULTI, ktorá umožňuje použitie 10 náplní HEETS za sebou bez toho, aby bolo prístroj najprv nabiť a nahriať.

A aké sú predajné ceny nových IQOS 3 MOTOR EDITION? IQOS 3 v tejto verzii stojí 119 eur, IQOS 3 MULTI stojí 109 eur. Pokiaľ si kúpite combo balenie (IQOS 3 a MULTI súčasne), bude vás to stáť 179 eur.

Chcete vedieť detaily zo zákulisia výroby tabakových náplní HEETS? Prečítajte si našu reportáž priamo zo Švajčiarska.

Zdroj: Philip Morris International

Prečítajte si aj:

Recenzia IQOS 3: Toto nie je fajčenie. Zabudnite na klasické cigarety (video)

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.