Navštíviť ju môžete v bratislavskom Avione.

Fanúšikovia značky Apple si už aj na Slovensku môžu vychutnať zážitok z návštevy predajne s Apple produktami, ktorý je skoro na úrovni oficiálneho Apple Store. iStores totiž v bratislavskom Avione otvoril dňa 22. marca prvú predajňu typu Apple Premium Partner (APP) na Slovensku.

Táto predajňa, a aj ostatné predajne s označením Apple Premium Partner, je konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. V porovnaní s bežnými Apple Premium Reseller predajňami ponúka APP predajňa krajší vizuál, viac služieb a bližší prístup k zákazníkovi.

iStores otvoril svoju pôvodnú predajňu v bratislavskom Avione v januári 2015. V roku 2017 ju presťahoval do aktuálnych priestorov – ešte s konceptom Apple Premium Reseller predajne. Od konca marca 2024, po 9-týždňovej prestavbe, však už iStores v Avione funguje ako Apple Premium Partner predajňa.

Tento obchod ponúka jediný priestor svojho druhu na Slovensku s plochou 250 m2. Samotná predajná plocha má 190 m2. V predajni je k dispozícii široká škála produktov Apple – viac ako 600 položiek Apple produktov, celkovo viac ako 2200 unikátnych položiek.

K dispozícii je tiež kompletný servis pre iPhony a MacBooky, bezplatné aj individuálne platené poradenstvo a unikátna zákaznícka skúsenosť prostredníctvom školení a pravidelných workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.

V iStores Apple Premium Partner predajni nájdete 12 alebo 13 zamestnancov, a to vrátane predajcov, servisu, administratívy, ale aj expertov. K dispozícii je tiež expert, ktorý má na starosti starostlivosť o zákazníkov zo segmentu malých a stredných firiem.

Prémiový zážitok predajne Apple Premium Partner určite ocenia fanúšikovia značky Apple, ale aj bežní zákazníci. Ako to v novej iStores predajni vyzerá, si môžete pozrieť aj v našej videoreportáži.

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit