Chcete kompaktnejšie slúchadlá na uši? JBL má model so 40 mm meničmi a skladateľnou konštrukciou.

Možnosti sú identické ako pri väčších Live 660NC. Takisto je tu aktívne odhlučnenie, kompletná výbava ako TalkThru a Ambient Aware ako aj forma ovládania cez ovládacie prvky na ľavej mušli. Nabíjanie je takisto cez USB-C a s podporou rýchleho nabitia na 4 hodiny používania za 10 minút. Stále sa dajú použiť ako káblové. Princíp použitia aplikácie je taký istý a aj tu sa dá nastaviť, či sa po zložení z uší pozastaví hudba alebo nie.

Konštrukčne sú robené ako supra-aural, teda s prítlakom na uši. Ten nie je nijak silný, no je zároveň dostatočne pevný, aby ste s nimi mohli kráčať po ulici alebo cvičiť. Polstrovanie je koženkové a ešte viac zosilňuje efekt aktívneho odhlučnenia. Už samotné nasadenie na uši odfiltruje veľkú časť rušenia z okolia. ANC funguje výborne a keď ho zapnete, prestanete počuť šumenie ventilátora, napríklad z čističky vzduchu.

Pripojenie je možné k dvom zariadeniam naraz, takisto ani v tomto prípade nezmeškáte žiadny hovor. A takisto aj tu majú slúchadlá funkciu Fast Pair. Kvalita zvuku je výborná, subjektívne sa nám zdá lepší prejav z väčšieho modelu vďaka inak skonštruovaným mušliam, no princíp je rovnaký. Určite si netreba kupovať väčšie slúchadlá, identicky ladený zvuk nájdete aj tu. Je nadmieru presný a vyvážený. Kvalita zvuku je niečo, na čo sa tu môžete spoľahnúť.

JBL Live 460NC sú slúchadlá, ktoré prinášajú vynikajúci zvuk v kompaktnejšej konštrukcii.

Cena: 129 €

Zapožičal: www.jbl.sk

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.