Stačí si zakúpiť slúchadlá alebo reproduktor značky JBL a byť vyžrebovaný.

Snow Party vstupuje do 5. ročníka a už 11. – 14. apríla 2024 sa uskutoční fenomenálna párty v all-inclusive rezorte Val Thorens vo Francúzsku. Nebude chýbať dobrá hudba, JBL technika a žiarivo biely sneh. Vysoko postavený rezort je zárukou kvalitnej lyžovačky.

Čo treba urobiť?

Do súťaže sa môže zapojiť každý, kto si od 1. 12. 2023 do 26. 2. 2024 zakúpil niektorý z produktov značky JBL. Registrovať sa môže každý, kto nakúpil cez niektorého z vybraných autorizovaných predajcov jbl.skNayDatartAlzaPlaneo. Vyplňte vaše údaje a nezabudnite uviesť dôvod, prečo sa chcete zúčastniť Snow party. Do súťaže sa dá zapojiť len raz a minimálny vek je 18 rokov.

Kompletný balík JBL Snow Party

Všetko je pokryté, vrátane spiatočných leteniek, ubytovania a dopravy z letiska do rezortu. Rovnako aj jedlo a nápoje. Hudobná akcia s kvalitnou technikou JBL, DJom Martinom Garrixom a DJkou Tigerlily.

Na množstvo špičkových produktov prebieha akcia a kúpite ich ešte lacnejšie v akcii Zimné šialenstvo. Využijete príležitosť zakúpiť si vynikajúce reproduktory a slúchadlá v špeciálnej akcii. Pozor, akcia platí len do 15. 2. 2024.

Zdroj: www.jbl.sk

Prečítajte si aj:

Značky: