Akcia sa čoskoro končí a je tu posledná šanca nakúpiť za extra ceny.

V JBL prebieha akcia Zimné šialenstvo, ktorá okrem nákupu v zľave umožňuje zúčastniť sa zlosovania o lyžovačku v Alpách. Zľavu získate na rozličný segment produktov, ako napríklad soundbary k TV, prenosné reproduktory alebo napríklad mega reproduktory PartyBox. Žiadne fejkové zľavy ale férové ceny.

Soundbar

Neprehliadnite JBL BAR 2.1 Deep Bass MK2 s vlastným subwooferom. Pôvodná cena bola 379,99 eur, teraz ho kúpite za 271,99 eur. Výrobca poskytuje férové zľavy a keďže v minulosti sa tento reproduktor dostal do akčných cien, na e-shope nájdete ešte aj cenu 299,99 eur.

Výkon tohto reproduktora je 300 W. Kto chce vyšší výkon, je tu soundbar JBL BAR 800. Jeho výkon je 720 W a podporuje moderné bezdrôtové rozhrania. Samozrejmosťou je Dolby Atmos a oddelený subwoofer. Nová cena je 759,90 eur z pôvodných 899,99 eur.

Multimediálne reproduktory

Do pozornosti dávame aj ultra prenosný reproduktor do dlane s názvom JBL GO 3. Vyšší výkon poskytne model JBL FLIP 6, pričom nechýba ani odolnosť voči vode. Na jedno nabitie umožní 12 hodinové prehrávanie hudby.

Ďalšie tipy

JBL AUTHENTICS 200 – Štýlový retro dizajn v reproduktore do obývačky s moderným zvukom JBL

JBL TUNE 520BT – Slúchadlá na uši s kompaktným dizajnom, 33 mm meničmi a 52 hodín výdrže na jedno nabitie

JBL JR460Špeciálne slúchadlá určené pre deti

JBL TUNE BEAM alebo JBL WAVE FLEX – TWS slúchadlá do uší s vyladeným zvukom

Za atraktívne ceny nakúpite aj reproduktory série PartyBox – PartyBox 110, PartyBox UltimatePartyBox On-The-GO Essential

Zdroj: Zimné šialenstvo

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.