To vám prezradí Apple v najnovšom videu, v ktorom veľmi zábavnou formou prezentuje odolnosť tohto zariadenia, ktoré môže vziať aj chlap do kuchyne 🙂.

Ide o ďalšie video zo špecifickej série, v ktorom nie je prvoradým záujmom vás niečo naučiť, iba pobaviť a ukázať špecifické vlastnosti telefónu, ako napr. odolnosť. Tá je totiž veľmi dôležitá, najmä pri súčasných telefónoch, ktoré majú veľa „sklenených“ plôch.

iPhone 12 má rovnaký „problém“, no zároveň aj jednu konkurenčnú výhodu, ktorou je keramická vrstva na displeji (Ceramic Shield), resp. dotykovej ploche, vďaka čomu lepšie zvláda menšie i väčšie pády, ktoré nekončia fatálne, teda rozbitým telefónom. Samozrejme, stále je to relatívne krehké zariadenie, ktoré si vyžaduje normálne zaobchádzanie (k hľadáte výkonný a zároveň extra odolný smartfón, tak kliknite na TENTO ODKAZ).

Okrem odolnosti voči nárazom a škrabancom je iPhone 12 odolný aj voči vode. Či už ho ponoríte do bazéna alebo náhodou ostriekate prúdom vody, tak by sa nemalo nič stať, telefón ponúka odolnosť na úrovni IP68. Všetko podstatné o tomto telefóne nájdete v našom staršom článku – TU.

Zdroj: Apple

Prečítajte si aj:

iPhone 12: Toto je iPhone pre masy (RECENZIA)

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE