Samsung informoval, že 5. augusta sa bude konať Galaxy Unpacked.

Na rozdiel od predchádzajúcich Galaxy Unpacked, ktoré sa konali v New Yorku, tento bude prebiehať online. Všetko bude samozrejme vysielané 5. augusta od 16:00 naživo na adrese news.samsung.com a www.samsung.com/global/galaxy.

Spoločnosť vo videoupútavke neprezradila, čo bude predmetom prezentácie, avšak uviedla, že táto udalosť bude o „najnovšom ekosystéme zariadení Galaxy navrhnutom na posilnenie vášho života“.

Juhokórejský technologický gigant v krátkom klipe ukazuje dotykové pero S-Pen, ktoré sa topí vo farbe Mystic Bronze, čo potvrdzuje predchádzajúce informácie o tomto farebnom prevedení jedného z modelov.

Popri sérii Galaxy Note20 očakávame aj predstavenie tabletu Galaxy Tab S7 a Galaxy Tab S7+, ako aj skladateľného smartfónu Galaxy Z Fold 2 a Galaxy Z Flip 5G.

Rovnako môžeme počas konferencie očakávať aj predstavenie smart hodiniek Galaxy Watch3 a slúchadiel Galaxy Buds Live TWS, Vieme, že predstavenie týchto zariadení je nablízku a môžu byť takisto predstavené už 5. augusta, ale Samsung o nich zatiaľ neposkytol žiadne bližšie informácie.

Zdroj: Samsung

Prečítajte si aj:

Podcast Dotyk: Ako sa dostať do formy vďaka technológiám? (21. diel)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.