Po predstavení objednania si jedál na samoobslužných kioskoch McDonald’s prináša ďalšie vylepšenie a ponúka vám možnosť, ako si pohodlne aj mimo reštaurácie možno objednať jedlo.

Na to, aby ste si jedlo objednali, nemusíte byť prítomní v samotnej prevádzke a objednávku dokážete uskutočniť už aj v predstihu. Všetko za pomoci aplikácie McDonald’s a služby MyOrder.

Akoto funguje?

Používanie novej služby v aplikácii McDonald’s je jednoduché a objednávku dokážete rýchlo uskutočniť s pomocou niekoľkých klikov.

Objednanie jedla v McDonald's cez aplikáciu
Objednanie jedla v McDonald’s cez aplikáciu

Prvým krokom je prejsť do sekcie Objednať, zvoliť požadovanú reštauráciu, kde bude objednávka pripravená a vybrať jednotlivé produkty k objednaniu. Následne je potrebné vybrať niektorý zo spôsobov vyzdvihnutia objednávky, a to pri výdajnom pulte, pri stole priamo v reštaurácii alebo na McDrive. Posledným krokom je vybrať typ platby, zadať kontaktné údaje a dokončiť objednávku kliknutím na Zaplatiť a objednať.

Jedlo vám donesú až do auta na parkovisku

Vo vybraných reštauráciách McDonald’s je spustená aj ďalšia novinka, služba „Zaparkuj a vyzdvihni“. Po pripravení a zaplatení objednávku ju vám totiž zamestnanec reštaurácie prinesie priamo do auta na uvedené parkovacie miesto.

Objednanie jedla v McDonald's cez aplikáciu
Objednanie jedla v McDonald’s cez aplikáciu

Najväčšou výhodou tohto spôsobu objednávania jedál je efektívne a rýchle uskutočnenie objednávky priamo v mobilnom telefóne, ktorú môžete zadať už aj pred jeho samotným príchodom do reštaurácie. Jedlo sa začne pripravovať okamžite po zaplatení objednávky s výnimkou vyzdvihnutia na McDrive, kedy sa tak stane až po samotnom príjazde.

Dá sa objednať aj dopredu

Mali by ste tak byť pred objednaním jedla nablízku zvolenej reštaurácie, aby ste si stihli vyzdvihnúť objednávku včas. V prípade vyzdvihnutia na McDrive je čas na prevzatie objednávky maximálne 2 hodiny.

Samozrejme, nechýba ani možnosť objednať si jedlo až po príchode do reštaurácie a vyzdvihnúť si ho na výdajnom pulte či uskutočniť objednávku priamo pri stole, kde ju prinesú priamo k stolu zamestnanci McDonald’s. Každý stôl je označený štítkom a číslom pre službu MyOrder, čo umožňuje vašu presnú lokalizáciu na doručenie jedla.

Kde je to dostupné?

Nová služba v portfóliu McDonald‘s podporuje platbu kreditnou a debetnou kartou či elektronické spôsoby platby Google Pay a Apple Pay. K dispozícii je pre raňajkové produkty, denné menu či vybrané produkty v rámci McCafé, a to počas takmer celej otváracej doby reštaurácie. Službu MyOrder môžete od konca tohto mesiaca  využívať v takmer každej reštaurácii  siete McDonalds na Slovensku.

Zdroje: McDonald’s, vlastné

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.