Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov, predstavuje nový bezdrôtový Wi-Fi router – TL-WR820N, ktorý ponúka všetky potrebné funkcie a rýchlosť pre bežné každodenné surfovanie na internete, hranie hier aj streamovanie HD multimédií.

Výhodou routera je schopnosť kvalitného pokrytia a šírenia signálu vďaka využitiu technológií pre súbežné kombinovanie vysielania a prijímania. TL-WR820N tak zaisťuje stabilné spojenie bez kolísania rýchlosti. Tento nový router je vybavený funkciami ako sú podpora IPTV, virtuálna LAN pre optimalizáciu prevádzky, možnosť oddeleného prístupu pre hosťov či kontrola obsahu.

Spoľahlivé pripojenie

Pre tých, čo potrebujú spoľahlivé a stabilné bezdrôtové pripojenie a zároveň vyžadujú preverené technológie, ponúka router rýchlosť 300 Mbit/s na 2,4GHz pásme. To je ideálne pre každodenné surfovanie a zasielanie e-mailov, komunikáciu so zákazníkmi, chatovanie na sociálnych sieťach, hranie online hier, počúvanie internetových rádií či sledovanie videí. Umožňuje aj bezproblémové zdieľanie lokálnych súborov či plynulé streamovanie HD videí z domáceho NAS úložiska.

Dve „neobyčajné“ antény

Dve externé antény využívajú technológiu 2×2 MIMO, čím dosahujú u pripojených zariadení stabilnú rýchlosť bezdrôtového prenosu. Ich výkon 5 dB zase pokryje priestor štandardného bytu, menšej kancelárie, dielne aj garáže.

Bezpečné surfovanie aj pre hosťov

Router je vybavený funkciou kontroly obsahu, ktorá riadi kedy a ako môžu pripojené zariadenia pristupovať k internetu a aký obsah si môžu prehliadať. Samostatné prihlásenie pre hosťov potom udržuje hlavnú sieť v bezpečí a oddelenú od surfujúcich návštevníkov, ktorí tak nemajú prístup ku zdieľaným súborom, ako sú napríklad firemné informácie, dokumenty, tabuľky alebo súkromné fotografie z dovolenky.

Kúzlo dizajnu

Je potrebné spomenúť aj ergonomický tvar a elegantné textúry. Neopozeraný dizajn routera nielenže umožňuje umiestniť ho ako štýlový doplnok do každého priestoru, ale zároveň horná dierovaná plocha odvádza teplo, aby bola zaistená stabilná prevádzka a dlhodobá funkčnosť routera.

Kľúčové vlastnosti TL-WR820N

  • Rýchlosť bezdrôtového prenosu 300 Mbit/s ideálna pre všetky bežné úlohy
  • IPTV podporuje IGMP Proxy/Snooping, Bridge a Tag VLAN pre plynulé sledovanie IPTV prenosu a aplikácií
  • Kompatibilný s protokolom IPv6 (Internet Protocol verzia 6)
  • Sieť pre hosťov poskytuje hosťom samostatný prístup pre zabezpečené domáce siete
  • Kontrola obsahu riadi kedy a ako môžu pripojené zariadenia pristupovať k internetu
  • Bezpečnostné protokoly chránia domácu sieť vďaka firewallu a šifrovaniu bezdrôtového prenosu

Značky: