Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Kerio Control umožňuje neobmedzené prepojenie lokálnych sietí pobočiek do VPN a spĺňa tak potreby vyplývajúce z expanzie spoločnosti

Spoločnosť GFI Software, dodávateľ riešení pre bezpečnosť a správu v podnikových sieťach, uviedla, že spoločnosť JELÍNEK interiér využíva produkty Kerio Connect a Kerio Control na spoľahlivé zaistenie elektronickej pošty a zabezpečenie rastúcej siete svojich pobočiek. Riešenie využívajúce výhodný model GFI Unlimited nasadil a spravuje NanoCom IT Services, partner spoločnosti GFI Software na českom trhu.

JELÍNEK interiér, s. r. o. je popredná výrobná spoločnosť, ktorá dodáva kompletné vybavenie interiérov vrátane schodísk, zábradlí, dverí, podláh, obkladov, nábytku a ďalších interiérových prvkov. Všetko vyrába a kompletne montuje v celej ČR a SR. Zameriava sa na štandardnú konfekčnú výrobu, ale aj na unikátne zákaznícke návrhy v spolupráci s bytovými architektmi a dizajnérmi.

Spoločnosť dlhodobo využíva riešenie Kerio Connect a Kerio Control. Vzhľadom na dynamickú expanziu spoločnosti a prepojenosť centrály a pobočiek, bolo nutné neustále rozširovať sieť o nových užívateľov. Firma preto hľadala čo najefektívnejší spôsob, ako udržať čo možno maximálnu IT bezpečnosť aj počas svojho rastu a našla ho v licenčnom modeli GFI Unlimited. Vďaka GFI Unlimited si zákazník nemusí kupovať každú licenciu zvlášť, ale za cenu jedného produktu umožňuje neobmedzené prepojenie lokálnych sietí jednotlivých pobočiek do VPN a jednotný prístup na internet.

„Po nasadení Connectu a následnom nasadení Controlu bolo GFI Unlimited logickým vyústením, ktoré nám pomohlo v rozvoji spoločnosti a prepojení novovznikajúcich pobočiek,“ hovorí Adam Jelínek, konateľ spoločnosti JELÍNEK interiér, s. r. o. „Pre nás je najdôležitejšie, že s využitím Kerio Control môže každý náš pracovník fungovať odkiaľkoľvek tak, akoby sedel v našej centrále. Tým pádom môžeme mať všetky dáta na jednom mieste chránené jedným firewallom, čo zaručuje vysokú mieru bezpečnosti. Bonusom je tiež aj prehľadnejšia a jednoduchšia práca užívateľov s dátami a ich vyššia produktivita.“

Súčasťou plánov firmy do budúcnosti je nasadiť nástroj GFI LanGuard, ktorý umožňuje efektívnu vzdialenú správu záplatovania v geograficky distribuovanom prostredí, ktorý by slúžil ako ďalšia vrstva ochrany siete zákazníka.

Značky: